resim yok
26 Kasım 2011 - 00:00

 

Mehmet Ali Erbil’in Irmak Atuk’a evlenme teklif edeceği dedikoduları şimdilik söylenti olarak kaldı. Ama, Erbil’in kendisi için düzenlediği doğum günü partisinde iddiaları yalanlayan Irmak Atuk, basını ikna etmekten uzaktı
 
* Mehmet Ali Erbil’le ‘Çarkıfelek’ yarışmasında hostesliğini yapan Irmak Atuk’un aşk yaşadığı söylentileri uzun süredir gündemde. 
 
* Hafta içinde Seda Sayan’ın bir canlı yayında “Irmak’la Mehmet Ali evlenecek” açıklamasını yapmasından sonra, trafik daha da hızlandı.
 
* Önceki gün Irmak Atuk’un doğum günüydü. Erbil de onun için Paper Moon’da bir parti verdi. Seda Sayan’ın da aralarında olduğu dostlarını çağırdı şovmen. Bunun üzerine de, Atuk’a evlenme teklif edeceği söylentisi yayıldı. Ama beklenen olmadı. 
 
* Gecenin sonunda ikili birlikte görüntü vermemek için uğraştı. Mehmet Ali Erbil tekrar restorandan içeri girerken, kardeşiyle basın mensuplarının karşısına çıkan Irmak Atuk, soruları yanıtladı. Genç kadın, “Ne evlilik ne nişanlılık durumu var. Hepsi yalan, dedikodudan ibaret” deyip kafalarda soru işaretleri yarattı.
 
* Yakın çevrelerine göreyse, Erbil’le Atuk evlenmesine evlenecek ama nazardan korktukları için son ana kadar kesin bir açıklama yapmayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin