resim yok
21 Ocak 2013 - 00:00

 

Tuncel Kurtiz, Binnur Kaya, İlker Aksum, Bülent Parlak, Büşra Pekin ve Öner Erkan’dan oluşan “Mutlu Aile Defteri”, 8 Şubat’ta vizyona giriyor.
Filmde sert ve otoriter bir mizaca sahip olan emekli Albay Yıldırım Taşyumruk karakterini canlandıran Tuncel Kurtiz, flashback sahneleri için 40 yıl öncesine döndü
 
 
 
40 yıl öncesine, 4 saatte dönüldü
 
 
Tuncel Kurtiz 40 yıl önceki halini canlandırdığı sahnelere özel bir makyajla hazırlandı. Makyaj ekibi tarafından, özel bir teknikle yaklaşık 4 saat süren işlemlerin ardından 40 yıl geriye döndürüldü. 
 
 
 
Filmde Yıldırım Taşyumruk karakterinin 40’lı ve 50’li yaşlarını da canlandıran Kurtiz, ‘’ Makyaj ve kostüm benim için oyunculuğun en sıkıcı kısmıdır.Kadın oyunculara bakıp, halime şükrederim, yaklaşık 4 saatte tamamlanan bir makyaj yapıldı.Tabii gençleştirme makyajı epey zahmetli ve uzun sürer, ama ben gençliğimden beri başıma dert açmayı pek severim, bana teklif edildi mi hatırlamıyorum, ama gençliğimi oynamaya pek hevesli olduğumu iyice ihsas ettim ve rolü kaptım.
 
Yıllar önce İsrail'de “Kuzunun Gülümseyişi” filminde ağır bir plastik makyajla aslan adam oluyordum. O günden bu güne makyaj tekniklerinde de çok yenilikler olmuş, daha kolaylaşmış, daha kısa sürede daha başarılı makyajlar yapılabiliyor, ama bu sadece malzeme işi değil, makyözün tecrübesi ve yeteneği de çok önemli.’’ diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin