Türk Malı ekranlara geri dönüyor! İlk tanıtım fragmanı yayınlandı

Süreç Film’in Star TV ekranlarında yayın hayatına girmesi için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ettiği Türk Mali dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Sibel Karagöl
03 Mayıs 2017 - 00:28
Yeni Bölüm

Süreç Film’in Star TV ekranlarında yayın hayatına girmesi için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ettiği Türk Mali dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

2010 yılında yayınlanan ve komedi türünde olan Türk Malı dizisi tekrar ekranlara dönmek için hazırlanıyor. Şafak Sezer’in başrolünü paylaştığı Türk Malı dizisi yeni versiyonu için çekimlere başlandı.

17-05/03/gh.jpg

Sit-com olacağı duyurulan Türk Malı'nın senaryosunu Tayfun Güneyer kaleme alırken yönetmenliğini ise Jale Atabey üstleniyor.

Daha önce Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı Kuzu Ailesi'nin eğlenceli hayat hikayesini konu alan Türk Malı dizisinin devam dizisi niteliğinde olacak projede, Abiye Kuzu karakterine hayat veren Binnur Kaya'nın yer almayacağı belirtildi.

Aile komedisi tarzında çekilecek olan dizinin ekran samimi karakterlerin eğlenceli öykülerini başındakilere yansıtacak. Dizinin konusu hakkında detaylar ilerleyen günlerde yayında olacak. Çok yakında Star TV ekranlarında başlayacak olan dizi haziran ayında izleyici karşısında olması bekleniyor.

Yaz sezonunda fırtına gibi esmesi beklenen dizinin dizinin kısa tanıtım fragmanı bu akşam yayınlandı ve büyük beğeni topladı.

Bir yaz projesi olarak ekranlara gelecek dizide uzun süredir ekranlardan uzak olan  Mehmet Erbil'in de yer alacağı kulağımıza gelen söylentiler arasındaydı. Fakat dizinin yapımcısı olan Süreç Film yada ünlü komedyen Erbil'den henüz açıklama gelmedi.

Dizi hakkında yeni bilgiler için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin