Türk Malı setinde neler oluyor?

Kadrosunda değişiklik yaptığı konuşulan dizi ekibi, bu akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Mehmet Ali Erbil'in diziden çıkarıldığı haberleri doğru mu?

Berfu Gürle
20 Eylül 2017 - 10:48
Yeni Bölüm

Türk Komedi dizisi olan Türk Malı 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın izlenmesi ardından Mehmet Ali Erbil yerine Hamdi Alkan'ın gelmesi sosyal medyada oldukça konuşuldu. Dizi takipçileri ayrılığın sebebini merak ederken UçanKuş Tv'nin haberi hayranlarını üzecek gibi...

Diziden Çıkarıldı mı? 

UçanKuş Tv'nin haberine göre, Mehmet Ali Erbil'in çekimler sırasında ekipte görevli asistana İnstagram hesabından mesaj attığı ve asistanın cevap vermediği öğrenildi. Beklediği cevabı alamayan Erbil'in Süreç Film yöneticilerinden asistanın işten çıkarılmasını istedi, yapım şirketinin cevabı ise asistanı işten çıkaramayacakları oldu.

Star Tv yetkililerine yaşanan durumun anlatılması sonucu acil bir karar alındı. Alınan karara göre Mehmet Ali Erbil'in işine son veren yönetim kadrodaki yerini ise Hamdi Alkan'a devretti.

Yeni Bölümde Bizi Neler Bekliyor

Erman Kuzu ve ailesinin başından geçen olayları konu edinen dizinin bu bölümünde, Erman yaşadığı sosyetik siteden sıkılır ve karşı mahalledeki mahalleyi farkeder.

Bu mahallede yaşadığı sitenin tersine eski mahalle kültürünün hala devam ettiği görülür. Bu mahallenin farkı ise Bakiye'nin adına sırlarla dolu olmasıdır. 

Bakiye'nin Terk Edilmesi 

Dizide yeni karakter olan Korkut (Ayhan Taş) üçkağıtçı, dalaverici bir emlakçıdır. Bakiye'nin geçmişte evlenmek istediği adam olan Korkut, onu nikahtan iki gün önce terk etmiş ve amcasının kızı ile evlenmiştir. Olayların ortaya çıkması sonucu Erman ile Korkut'un karşılaşmasını göreceğiz.

Türk Malı 7. Bölüm Fragmanı 

Türk Malı 7. Bölüm 2. Fragmanı 

Hamdi Alkan Mübarek Rolünde

Dizinin yeni karakteri ise Mehmet Ali Erbil'in çıkarılması sonrası gelen Hamdi Alkan. Mübarek karakteri ile ailesi, Bahattin ve Şaduman'ın Bodrum'a taşınmalarından sonra boşalan eve taşınıp, Kuzular'a komşu olurlar.

Mübarek, aslen Antakya asıllı, ailesine düşkün ve çok muhafazakar bir adamdır. Bir kız sahibi olan Mübarek kızına çok düşkündür. Amerika'da okuyan kızı artık baba yuvasına dönmüştür. Fakat Mübarek'in korktuğu birşey vardır oda güzel kızının artık evlenme çağına gelmiş olmasıdır. Mübarek, en az 4-5 sene kızını kimselere vermeyip, şirkette yanına başkan yardımcısı yapmayı planlarken Zeyno'nun da bu konuda bazı sırları vardır. Çünkü Zeyno, Amerika'da babasından habersiz bir evlilik yapmış ve Türkiye'ye dönünce de bunu babasından gizlemeyi sürdürmeye devam eder.

Zeyno'nun planı ise kocasının önce babasının gözüne sokup o'nu sevmesini sağlamaktır. 

Türk Malı bu akşam yeni bölümü ve yeni kadrosuyla saat 20:00'da Star Tv ekranlarında...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin