resim yok
17 Mayıs 2010 - 00:00

Yaşamı televizyona aktarılacak olan bilim kadını Türkan Saylan'ın gençliğini kimin canlandıracağı nihayet belli oldu. Ayşe Kulin'in kaleme aldığı Türkan - Tek ve Tek Başına isimli biyografiden uyarlanacak olan dizide geçen yıl yaşamını yitiren Ç.Y.D.D. eski başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan'ın gençliğini Memet Ali Bora'nın eşi Pınar Öğün canlandıracak. Rol için daha önce Nurgül Yeşilçay ve Sanem Çelik'in ismi geçmiş, Çelik'te karar kılındığı haberleri çıkmıştı. Dizide Saylan'ın son dönemlerini canlandıran Derya Alabora'nın; rolün yeğeni Memet Ali Alabora'nın oyuncu eşi Pınar Öğün'e verilmesi için ön ayak olduğu ve bu yüzden Sanem Çelik'ten vazgeçildiği kulislerde konuşuluyor. Bilkent Tiyatro Bölümü mezunu olan Pınar Öğün'le Memet Ali Alabora geçen sene sade bir törenle evlenmişlerdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin