resim yok
10 Kasım 2006 - 00:00

Binbir Gece"nin ilk bölümünde, oğlunun ölümüne seyirci kalmakla patronuyla yatmak arasında kalan kadının dramı herkesi şok etti. Peki Ünlüler bu durumda ne yapar? Kanal D'de önceki akşam ilk bölümü ekrana gelen "Binbir Gece" adlı dizi, milyonları gözyaşına boğdu. Oğlunun ölümüne seyirci kalmak ile patronuyla bir gece birlikte olmak arasında seçim yapmak zorunda bırakılan kadının dramı herkesi duygulandırdı. Ekranda büyük dram Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci'nin başrolleri paylaştığı "Binbir Gece" adlı dizinin ilk bölümünde büyük bir dram ekrana geldi. Bergüzar Korel'in canlandırdığı dul anne, kan kanseri olan oğlunun hayatını kurtarmak amacıyla bölüm boyunca para bulmak için kapı kapı dolaştı. Teklifi kabul etti Bulunan donörden ilik nakli yapılması için gereken 150 bin doları bulamayan Korel, sonunda Halit Ergenç'in canlandırdığı patronunun kapısını çaldı. Ergenç, ona bu parayı kendisiyle bir gece geçirmesi karşılığında vereceğini söyledi. Önce kapıyı çarpıp çıkan Korel, ardından teklifi kabul etti. Hülya Avşar Çocuğum için böyle ciddi bir durumda biran bile düşünmezdim. Çünkü çocuğumun yaşaması, onun geleceği her şeyden önde gelirdi. Hiç düşünmeden tabii ki birlikte olurdum. Kimse öyle bir durumda kalmasın ama o durum karşısında teklifi kabul ederdim. Sibel Can O kadının yerinde ben olsaydım asla bu teklifi kabul etmezdim. Gider patrona çocuğumun durumunu anlatır, ücretsiz çalışma karşılığında parayı isterdim. Hiçbir potron bu durum karşısında kayıtsız kalamaz. Ben bir gecelik birlikte olma teklifini kabul etmezdim. Ebru Şallı Bir kadın olarak çok kötü bir durum böyle bir şeyle karşı karşıya kalmak. Bir kadının düşebileceği bu dünyadaki en kötü durum, en kötü an diye düşünüyorum. Gerek çocuğu gerek kendisi adına. Ben her yolu denerdim ama böyle bir teklifi kabul edemezdim. Pınar Aylin Çok sevimsiz bir mesele. 'Ben olsam' diye düşünmek bile istemiyorum. Allah kimseye göstermesin. Bir kadın için çok zor durum. Bir yanda kişiliği, onuru, diğer yanda canından çok sevdiği, uğruna her şeyi vereceği çocuğu. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin