Türkiye'nin yeni Hürrem'i: Filinta Lara

TRT'nin sevilen dizisi Filinta'nın Lara'sı Damla Aslanalp, ününe ün katmaya devam ediyor. Almanya'dan Türkiye'ye gelen güzel oyuncu, kariyerine başarılı adımlarla ilerliyor.

resim yok
20 Ocak 2015 - 17:46
Magazin

TRT'nin bir Osmanlı polisiyesi olan Filinta dizisinin oyuncularından Damla Aslanalp'ın yıldızı parladı.
 

1990 yılında Almanya’da dünyaya gelen güzel oyuncu Damla Aslanalp, ismini ilk Almanya Gelsenkirchen kentinde düzenlenen Miss Turkuaz yarışmasında üçüncü olarak duyurdu.
 

KADİM DOSTUM'DA OYNADI

Yarışma sonrasında keşfedilen Damla Aslanalp, Mahsun Kırmızıgül'ün FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kadim Dostum dizisinde Hanna karakteri için seçildi.
 

TÜRKİYE'NİN YENİ HÜRREM'İ

Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp yönettiği Kadim Dostum dizisinde rol alan güzel oyuncu için Mahsun Kırmızıgül, Türkiye’nin yeni Hürrem’ini bulduğuna inandığını belirtmişti.
 

FİLİNTA'DA LARA KARAKTERİNİ CANLANDIRIYOR

Güzel oyuncu Damla Aslanalp, oyunculuk kariyerine TRT'nin bir Osmanlı polisiyesi olan Filinta dizisinde "Lara ZAHARYAS" karakteriyle devam ediyor.
 

 

FİLİNTA MUSTAFA'NIN BÜYÜK AŞKI

Lara Zaharyas, Filinta Mustafa’nın büyük aşkı, Banker Boris Zaharyas’ın tek çocuğu. İstanbul sosyete camiasının efsanevi güzeli. Tam bir kraliçe olmak için eğitilmiş. Etrafında erkekler deli divane ve pervaneler. Lakin o, “Kalbimde bir boşluk var, ben bu hayattaki diğer yarımı arıyorum.” diyerek dolaşıyor ve herkesi reddediyor. Filinta Mustafa ile karşılaşır karşılaşmaz kalbindeki boşluk dolmaya başlar.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin