Türklerin 'Song Il Gook' hayranlığı!

Ülkesi Güney Kore'de epik dizilerin ve kahramanlık hikayelerinin bir numaralı ismi olan Gook'un; Türkiye'de 'Denizler İmparatoru', 'Jumong' ve 'Rüzgarın Krallığı' isimli üç dizisi yayınlandı. Dolayısıyla Anadolu'nun dört bir köşesinde kadınerkek binlerce hayranı var.

resim yok
05 Ekim 2013 - 13:15
Magazin

Oynadığı üç diziyle tanınan Güney Koreli aktör Song Il Gook, Yeni Aktüel dergisine konuştu:

''Türkiye'de dizilerimin izlendiğinden ve sevildiğimden haberim yoktu.''


Song il Gook, bizim için herhangi bir Uzakdoğulu aktör değil.

Ülkesi Güney Kore'de epik dizilerin ve kahramanlık hikayelerinin bir numaralı ismi olan Song Il Gook'un; Türkiye'de 'Denizler İmparatoru', 'Jumong' ve 'Rüzgarın Krallığı' isimli üç dizisi yayınlandı. Dolayısıyla Anadolu'nun dört bir köşesinde kadınerkek binlerce hayranı var.

 

21 YAŞINDA GİBİ GÖRÜNÜYOR

Fotoğraflarda 21 yaşında gibi görünse de, o aslında 41 yaşında. Oyunculuktan önce mankenlik ve fotomodellik yapıyordu.

 

Gook'un geçen yıl hayatında çok büyük bir değişiklik oldu ve beş yıldır evli olduğu Jung Seung Yeon, üçüz bebekler dünyaya getirdi.

Hayranları, onun ve ailesinin her adımını internetten takip etti. Türkiye'de de Song il Gook adına açılmış bir internet sitesi var.

'Songdaşlar' adıyla açılan sitenin kurucusu Papatya Toy, yani Songdaşlar arasında Korece'yi çağrıştıran adıyla bilinen Toyemfi; oyuncunun iki yıl önceki doğum gününe gitmiş, Sabah gazetesinde kendisi hakkında yayınlanan yazıyı eline tutuşturmuştu.

Türkiye'de çok sevilen ve bundan hiç haberi olmayan Song il Gook:

"Şu an çok şaşırmış durumdayım. Türkiye'de dizilerimin yayınlandığını ve sevildiğimi bilmiyordum" diyor.

Hayranlarının Türkiye'ye gelmesi için Güney Kore Büyükelçiliği'nin kapılarını aşındırdığı oyuncu; bir Türk yapımcıdan teklif gelirse, ülkemize geleceğini ve bundan da büyük mutluluk duyacağını söylüyor.[reklam]

HAWAI'DE GÜNÜ VAR

Song il Gook, ülkesi Güney Kore dışında tüm Uzakdoğu ülkeleriyle Kazakistan'da çok ünlü. Ama onun için en ilginci, Amerika'nın Hawai adasında ünlü olması. Hatta 21 Mart, adada Song il Gook Günü olarak kutlanıyor.

Yakışıklı oyuncu bunun nedenini şöyle açıklıyor:

"Adada çok sayıda Uzakdoğulu var. Benim dizilerimi asla kaçırmıyorlar. Uzakdoğu dışında en sık gittiğim yer Hawai."

 

TÜRK HAYRANLARINDAN HEDİYE KİLİM

Song il Gook'un iki yıl önceki doğum gününe katılan 119 uluslararası hayranı arasında, Türkiye'deki 'Songdaşların' lideri Papatya Toy da yer aldı.

Kendisine Toyemfi takma adını veren Toy, hayranı olduğu oyuncuya kilim hediye etmişti.
 

 

RUS YAPIMI MAFYA DİZİSİNDE OYNAYACAK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin