resim yok
24 Temmuz 2008 - 00:00

Bir İstanbul Masalı'ndaki rolü ile tanınan ve ardından Şöhret ile oyunculuğundan söz ettiren Ahu Türkpençe, yeni dizisi ile hayranlarının karşısına kuaför olarak çıkmaya hazırlanıyor. 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin açılış filmi olan ve Lübnan'ın En İyi Yabancı Film Oscar aday adayı olan "Sukkar Banat" (Karamel) filminden uyarlanacak olan dizide Ahu Türkpençe, baş rolü oynayacak. Filmin yönetmenliğini, senaristliğini ve başrolünü üstlenen Nadine Labaki'nin karakterini canlandıracak olan Ahu Türkpençe'nin erkek partnerininse Emre Kınay olması düşünülüyor. Komedi dram tarzında çekilecek olan dizinin yapımcılığını Pastel Film, yönetmenliğini ise Şafak Bal yapacak. Karamel'in çekimleri Ağustos'ta İstanbul'da başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin