Turn: Washington's Spies 4. sezon onayını aldı

The Walking Dead ve Preacher gibi dizilerin kanalı AMC'nin sevilen dönem dizisi final sezonu onayını resmen aldı!

Devrim bir sezon daha televizyon ekranlarında!

Kablolu televizyon kanallarından AMC bünyesinde ekranlara gelen 'Turn: Washington’s Spies' 4. ve final sezonu onayını resmen aldı.

4. SEZON DETAYLARI

10 bölümden oluşacak yeni sezon bölümleri 2017 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

TURN DİZİSİNİN KONUSU

Haziran 2014 senesinde ekran macerasına başlayan dizi, bir grup çocukluk arkadaşının Culper Ring çatısı altında casuslar birliği haline gelmesini ve Amerikan bağımsızlık savaşında önemli bir rol oynamaları üzerine odaklanan hikayeye sahip.

Dizinin showrunner'ı Craig Silverstein konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Culper Ring'in hikayesini efsanevi sonucuna ulaştırabileceğimizden dolayı çok memnunum. Barry Josephson, Alexander Rose, yazar tayfamız, harika ekibimiz ve rüya gibi oyuncu kadromuzla birlikte çalışmak büyük bir mutluluk kaynağı. Turn: Washington’s Spies'ı tutku ve cesaretle hayatta tutmak için çaba sarfeden AMC ile çalışmaya devam edeceğimden dolayı da çok mutluyum. Büyük bir heyecanla gelecekteki maceralarımız için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

16-07/26/turn-washingtons-spies-episode-308-ben-numrich-press-1200.jpg

AMC ile olan sözleşmesini iki sene daha uzatan Craig Silverstein dördüncü sezonda da ekibin başında olacak. Silverstein ayrıca kanal için farklı projeler geliştirme konusunda da çalışmalarını sürdürecek.

ÇEKİM MEKANI AYNI

Jamie Bell, Seth Numrich, Daniel Henshall, Heather Lind, Kevin R. McNally, Meegan Warner, Burn Gorman, Angus Macfadyen, Samuel Roukin, Ian Kahn, Ksenia Solo, Nick Westrate ve Owain Yeoman gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Turn: Washington's Spies'ın yeni sezon çekimleri Virjinya'da gerçekleşmeye devam edecek.

Turn için final sezonu kararı alınması konusunda hayal kırıklığına uğradınız mı? Amerikan tarihinin bu sayfasını kapatmaya hazır mısınız?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin