TV2'de yeni sezonun yabancı dizileri!

TV2, yeni sezonda program çeşitliliğini artırıyor.

resim yok
19 Eylül 2013 - 16:53
Magazin

TV2, yeni sezonda program çeşitliliğini artırıyor.

Yabancı dizi ve filmlerin yanı sıra belgesel, teknoloji, doğa, yaşam, müzik, konser ve yarışma programlarından oluşan içeriğiyle pek çok alternatif sunuyor.

 

YEPYENİ PROGRAMLAR VE YAPIMLAR

Bu sezon TV2’nin, bol cast’lı, bol ödüllü, bol gişeli yerli ve yabancı filmleri sinemaseverleri cezbedecek.

 

Yabancı film kategorisinde; tüm dünyada fenomen haline gelen TWILIGHT serisinin ilk 3 filmi ile vampir sezonu açılıyor.

Stieg Larson’ın kült üçlemesinden sinemaya uyarlanan EJDERHA DÖVMELİ KIZ, ATEŞLE OYNAYAN KIZ ve ARI KOVANINA ÇOMAK SOKAN KIZ da TV2’de olacak. Sinemaseverler TV2 ekranlarında bu sezon ayrıca, WOODY ALLEN sinemasının tadını çıkaracaklar. Oscar’lı yönetmen, tam 5 filmi ile TV2’de olacak. MARTIN SCORSESE filmleri gibi sürprizler de  önümüzdeki aylarda TV2 ekranında olacak. Yabancı film kategorisinde ayrıca, THE AMERICAN, HUGO (3D), LA VIE EN ROSE, WRESTLER, THE BOX, SCREAM 4, TRAFFIC, GOOD NIGHT GOOD LUCK gibi birbirinden iddialı filmler yer alacak.

TV2, yerli film kategorisinde ise;

Cannes’dan Berlin’e, İstanbul’dan Antalya’ya birçok festivalden ödülle dönmüş NURİ BİLGE CEYLAN’ın tam 6 filmini sunuyor. Bu filmler arasında yönetmene, 61. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazandıran 3 MAYMUN ve yine Cannes’da ödüller toplayan UZAK da var. SEMİH KAPLANOĞLU’nun BAL, SÜT, YUMURTA’dan oluşan YUSUF ÜÇLEMESİ de yeni sezonda TV2’nin dikkat çeken yerli filmleri arasında yer alıyor.  Bu kategoride ayrıca AROG, YAHŞİ BATI, AYAKTA KAL, BABAM VE OĞLUM, DEVRİM ARABALARI, GELECEKTEN BİR GÜN, DÜNYAYI KURTARAN ADAMIN OĞLU, AŞK GELİYORUM DEMEZ, AŞK TUTULMASI gibi sinemamızın en yeni örnekleri de bulunuyor.

 

YENİ PROGRAMLAR & BELGESELLER

İnternetin teknoloji fenomeni DONANIM HABER ilk kez bir televizyon programı olarak TV2’de. Dünyayı kasıp kavuran gençlik ve performans yarışması SESSİZ KÜTÜPHANE Türkiye’de ilk kez TV2’de. Dünyanın farklı mutfaklarından birbirinden yakışıklı ve maharetli 5 YILDIZLI ŞEFLER, haftanın kültür, sanat, magazin, programı TREND TOPIC, ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun biyografik belgeseli olan RONALDO’NUN GÜLÜŞÜ, alternatif ekolojik hayatları anlatan YEŞİL ÖYKÜLER, sinema tarihinin kült korku filmlerinin kamera arkalarının anlatıldığı GERÇEK KORKU, vahşi doğada hayatta kalma mücadelesine sahne olan VAHŞİ DOĞADA TEK BAŞINA ve okyanusun ortasında geçen bir macera belgeseli BÜYÜK BALIK AVI, TV2’de.

 

YENİ YABANCI DİZİLER

TV2’nin sevilen yabancı dizileri yeni sezonlarıyla ekrana geliyor: HOMELAND sezon 2,  AMERICAN HORROR STORY ASYLUM sezon 2, GOSSIP GIRL sezon 5, PRETTY LITTLE LIARS sezon 2, THE KILLING sezon 2, LIE TO ME sezon 2, ENTOURAGE sezon 5. Bu sezonun en yenisi CRACKED de, olağan dışı suçlar ve suçlularla ilgili sıradışı bir polisiye dizisi.[reklam]

Sezonun yeni bombası ise Spartacus’un yapımcısı Starz’dan MAGIC CITY. 1959 Miami'sinde geçen MAGIC CITY, Jeffrey Dean Morgan ve Olga Kurylenko'nun başrollerinde olduğu yeni bir dönem dizisi. MAGIC CITY’nin merkezindeki Miramar Hotel’de gündüz saatleri sadece palyaço oyunları ve havuz başındaki ça-ça-ça dersleriyle geçmektedir. Ama geceleri Miami sahilinin daha karanlık bir gerçeği ortaya çıkar. Uyuşturucu bağımlıları, uyuşturucu satıcıları, striptizciler, gangsterler ve tüm bu suçluları yakalayanlar gösterileri izlemek için her gece otelin kulübüne gelirler. Otelin büyük balo salonunda Frank Sinatra yeni yılı kutlarken, otelin öngörülü lideri Ike Evans mafyayla, karmaşık ailesiyle ve Fidel Castro’nun Küba’nın yönetimini ele geçirmesiyle dramatik bir değişimin ortasında kalan bir şehirle uğraşmak zorundadır.

 

YENİ ÇİZGİ DİZİLER

Çizgi dizi keyfi TV2’de ikiye katlanıyor. Bundan sonra sadece sabahları değil, öğleden sonra da TV2’de çizgi diziler var. Sabahları MY GOLDFISH IS EVIL ve LITTLE NICK; öğleden sonra ise ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU İLE FARECİK ve EJDER AVCILARI TV2’de olacak.

 

YENİ MÜZİK/KONSER

Bir müzik kanalı olmasa da, müziksever bir kanal olarak dinleyicilere çok iyi alternatifler sunan TV2, geçen sene olduğu gibi bu yıl da GRAMMY ÖDÜLLERİ ve IHEART RADIO FESTIVAL’ı yayınlayacak. Yıl içinde JUSTIN BIEBER ve ELTON JOHN gibi performanslar da TV2’de yer bulacak. TV2 ayrıca, PAZAR KONSERİ efsanesini yeniden canlandırıyor. Müzikseverler, her pazar klasikten caza, yerli yabancı konserlerle kaliteli müziğe TV2’de doyacaklar.

 

 

THE WALKING DEAD'İN 4. KADROSUNDA YENİ BİR İSİM! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin