Twin Peaks 3. sezonla ilgili sıcak gelişme

Efsane dizinin yeni sezon başlangıç tarihi için daha net bir açıklama geldi.

Volkan Küçükel
03 Haziran 2016 - 14:34
İptal - Onay

Kült dizi Twin Peaks'in televizyon ekranlarında yeniden canlanması muhtemelen son dönemin en çok beklenen televizyon olaylarından birisi. Ancak dizinin seneler sonra gelecek 3. sezonunu ne zaman izlemeye başlayabileceğimiz konusu hala bir sır!

Bununla birlikte Showtime başkanı David Nevins'ten gelen yeni bir açıklama bu konuda bizlere daha net bir hedef gösteriyor. Anlaşılan o ki en azından yaklaşık 1 senelik zaman dilimi boyunca dizinin yeni sezon prömiyeri gerçekleşmeyecek. Peki diziye tekrar ne zaman kavuşacağız?

2017'NİN İKİNCİ ÇEYREĞİ

Vulture'ın haberine göre gazeteciler ile bir konferans görüşmesi gerçekleştiren Nevins, David Lynch'li yeniden canlanma projesinin yayına girmesi için hedeflenen zaman diliminin '2017'nin ikinci çeyreği' olduğunu dile getirdi. Buna göre önümüzdeki senenin Mayıs-Haziran aylarında yeni sezonun ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

Kanal başkanı açıklamasında Lynch'in dizinin üçüncü sezonu için çalışmalara devam ettiğini ve projenin hikaye düzenleme-kurgu aşamalarında olduğunu bildirdi.

ESKİ KADRODAN TANIDIK İSİMLER

1990-1991 seneleri arasında ABC'de ekranlara gelen Twin Peaks'in o dönemki oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden Kyle MacLachlan, David Duchovny, Sherilyn Fenn, Sheryl Lee, Ray Wise, Grace Zabriskie ve Harry Dean Stanton'ın geri döneceği dizinin yeni sezonunda ayrıca Laura Dern, Balthazar Getty, Naomi Watts, Amanda Seyfried, Ashley Judd, Robert Forster, Robert Knepper, Jennifer Jason Leigh da rol alacak.

Laura Palmer ismindeki genç bir kızın öldürülmesi sonrası gelişen olayları konu alan ve ilk başlarda üçüncü sezonun 2016 senesi içinde ekranlara gelmesi planlanan yapım, sonrasında 2017 senesine ertelenmişti. Bu açıklamayla birlikte sürenin biraz daha uzadığı anlaşılıyor.

Her şeye rağmen yayınlandığı dönem ve sonrasında her zaman konuşulan Twin Peaks gibi bir dizinin yeni sezonunu görebilmek adına bu bekleyişe değer!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin