resim yok
02 Kasım 2010 - 00:00

Taraf Gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, Levent Üzümcü'yle Twitter'da bir tartışma yaşadı... "KPSS kapısında yüzüğünü küpesini çıkarmadan sınava alınmayanlar var, ama türban serbest. Akılla mantık el ele, daha demokrat yarınlara" diye tweet yazan Levent Üzümcü, Taraf Gazetesi yazarı Yıldıray Oğur'la bir tartışma içerisine girdi. Yıldıray Oğur'a önce "Hayırdır? Neden sürekli yazdığım tweetleri eleştiriyorsun, takip etmiyorsun hem de?" diye soran Levent Üzümcü, cevap alamayınca "Kız arkadaşın mı beğeniyor yoksa beni?" diye başka bir tweet attı. Ve bu tweetten sonra olanlar oldu. Eleştiri bombardımanına tutulan Levent Üzümcü, daha sonra kendini ifade edebilmek için Twitter aracılığı ile Oğur'un telefonunu istedi. Levent Üzümcü, söylediklerinin yanlış anlaşıldığını dile getirerek konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Ortalık biraz sakinleşsin diye bekledim. Öncelikle, ben kimsenin karısına kızına laf etmedim; edecek biri de değilim zaten... Soru sorduğum şahsın cevap vermeyip mesleğimle ilgili yanıt vermesi karşılığında, 'Kız arkadaşın mı beğeniyor beni?' dedim. Erkek psikolojisi, bu durum çok geliyor başımıza, sırf sevgilisi seni beğeniyor diye sana gıcık olur, gıcıklık yapar. Ancak tartışmanın standardı çok aşağıya indi. Birçok ipinden boşalmış tweet geldi. Ben de kendisine telefon ile ulaşmaya çalıştım. Bu yazışmalara verilen cevaplar da ortada, böylesine puslu bir ortamda açıklama yapma gereği duydum. Yazışmalara bakan olursa bir kez daha görecektir söylediklerimin doğruluğunu."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin