resim yok
31 Ağustos 2007 - 00:00

Şimdiye kadar Türkiye'de yapılmamış animasyon teknikleriyle gerçekleştirilen fantastik dizi 'Tılsım Adası' eylülde atv ekranlarında start alıyor. Dizinin büyülü dünyası, çocuklar kadar en az yetişkinlerin de ilgisini çekecek. Senaryosunu çocuk kitapları yazarı Sevda Fırat Ak'ın yazdığı dizide; başrolleri Hasan Yalnızoğlu, Semih Sergen, Serhan Ernak, Yıldız Asyalı, Selen Görgüzel ve Begüm Öner oynuyor. KÖTÜ İYİYE KARŞI 'Tılsım Adası' sıradan bir hayat yaşayan üç çocuklu bir aileye, on yıl önce gemisi batıp da öldüğü düşünülen kaptan dedenin geri dönüşü ile başlar. Getirdiği gizemli sandığın içindeki özel kitapta, cezalı bir cinin yaşadığını hiç kimse bilmemektedir. Oysa ki Bilal Dede'yi gemisi battığında bir albatros kuşu göndererek Tılsım Adası'na hain emelleri için çıkartan Hunhar, bu insan yüzünden feci tongaya basmıştır. Onun tuzaklarına düşmeyen Bilal Dede, iyi sihimorlara karşı Hunhar'ın kaybetmesini sağlamış ve o kitaba hapsedilmiştir. 3D ANİMASYON Yapımcı Mukadder Kızılca yapımla ilgili şunları söylüyor: "Kostümleri, özel efektleri ve animasyon kalitesi ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceğiz. Çocukları eğlendirirken, hayata hazırlayacak olan ve onlara 'iyi olmanın' bedellerini de anlatan proje, yetişkinlerin de ilgisini çekecek."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin