resim yok
27 Eylül 2011 - 00:00

 

Bir Günah Gibi dizisinin oyuncuları üç dakikalık düğün sahnesi için tango dans dersi aldı. Dalyan Klüp’te eğitmenler eşliğinde ders alan oyuncular özellikle 40'lı yıllarda moda olan Arjantin tango için 2 hafta boyunca toplam on saat ders aldı. Özge Borak, Burak Hakkı, Hande Soral ve Serkan Altunorak Pera Palace'ta yapılan düğün sahnesinin çekiminde üç saat boyunca dans etti. Çekim sabah 05.30’a kadar sürdü. Burak Hakkı dersin ardından tangoyu çok sevdiğini, boş vakitlerinde derslere devam edeceğini söyledi.

 

Sekiz aydır büyük bir titizlikle hazırlıkları sürdürülen dizi 40’lı yıllarda İstanbul’da yaşayan orta halli bir ailenin hayatını anlatıyor. Karakterleri, aldıkları kararları, aldıkları kararlar da kaderlerini belirleyen tutkulu bir ailenin dramı, bu yılın en iddialı dönem işi olarak gösteriliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin