resim yok
06 Mart 2012 - 00:00

 

“Hayat Devam Ediyor” dizisinde rol alan Yasemin Allen, ünlü markaların dikkat çekici tasarımlarıyla InStyle’ın sayfalarına konuk oldu. Allen, kendini dergiye 10 maddede anlattı.
 
1- DUYGULARINI UÇLARDA YAŞIYOR                
 
“Duygularımı çok uç noktalarda yaşarım; bu hem sevdiğim hem de sevmediğim bir özelliğimdir. Mutluluğum aşırı enerjiktir ama zaman zaman durgunlaştığım da olur.”
       
2- VETERİNER YERİNE OYUNCU OLDU
 
“Küçükken veteriner olmak istediğim için, oyunculuk hayallerime epey uzaktı sanırım! Ama şimdilerde hayvanlara bakma isteğimi gereğinden fazla kedi besleyerek giderdiğimi söyleyebilirim. Küçükken kafamda hikaye yazıp kendi kendime oynardım. Birkaç farklı karakter canlandırırdım ya da arkadaşlarımla karşılıklı oynardık. İleriye dönük bir hayal olmasa da, olabileceklere dair bir ipucuydu belki bu.”
 
3- ÜÇ ÜLKEDE BÜYÜDÜ
 
“Çocukluğum ikiye ayrılıyor: 11 yaşıma kadar Türkiye’de yaşadım, ilkokulu Türk devlet okulunda okudum ve yazları İngiltere’de ailemi (Oyuncu Suna Yıldızoğlu’nun kızı) ziyaret ettim. 2000 senesinde de Avustralya’ya taşındım, çocukluğumun geri kalanında oradaydım. Renkli bir gençlik geçirdim ve hâlâ geçirmeye devam ediyorum ama bunun bedelleri de olmadı diyemem.”
 
4- MODAYI BLOG’LARDAN TAKİP EDİYOR
 
“Benim giyim tarzım; biraz maskulen, sanatsal ve tematiktir. Modayı blog’lardan takip ederim ve o sezonun beğendiğim unsurlarını kıyafetlerimin arasında yerleştirmeyi severim. Her sezonun hit parçalarını giymektense kendi tarzımı şık bir şekilde yansıtmayı tercih ederim.”
 
5- ALIŞVERİŞE YALNIZ ÇIKIYOR
 
“Alışverişe çıkmaya niyetlendiysem genelde yalnız olurum. Hemen o dönem kafamdan geçen, kendime yakın hissettiğim renk ve desenlere yönelirim. Giysinin kesimi ve duruşu da düşündüklerime uygunsa alırım.”
 
6- “GÜZELLİK GÖZLERDE” DİYOR
 
“Hem kadın hem de erkek için güzellik gözlerdeki ifadede başlar. Derin bakışlı, farklı hatlı biri, estetik olarak ‘düzgün’ hatlı olarak kabul edilen ama sığ bakışlı birinden her zaman daha çekicidir.”
 
7- İDDİALI GİYİNEN ERKEĞİ ÇEKİCİ BULUYOR
 
“Biraz iddialı ama şık olmayı bilen, takım elbiseyi iyi taşıyan erkek bana çekici gelebilir. En az çekici bulduğum şey ise herhalde yaşına göre yanlış giyinen veya çok fazla toprak tonlarında giyinen erkeklerdir.”
 
8- AŞKI KARIŞIK BULUYOR
 
“Aşk çok karışık bir konu. Rahatça anlatılacak kadar basit veya kolay kolay olan bir şey değil. Üzerine çok düşünmeyi, belli bir tanım koymayı da sevmem, ulaşılamaz kılacak kadar romantize etmek istemem çünkü. Aşkta fedakârlık başta geliyor sanırım. Fedakârlık yapmaya hazır olduğunu hissedince aşık olmaya başladığını bilirsin.”
 
9- ÖNCELİĞİ OYUNCULUK
 
“Önceliğim, oyunculuğum. Sadece bir performans sanatı değil, kendi karakterindeki gelişmeleri, gerilemeleri, karışıklıkları takip etmek, tedavi etmek için oyunculuğun mükemmel bir şey olduğunu düşünüyorum.”
 
10- FİLM İZLEYEREK HUZUR BULUYOR
 
“Yaptığım işte huzurluysam, çalışırken de dinleniyor olabilirim. Durdukça yorulanlardanım ben. Ama gerçekten uzun süredir fiziksel bir şekilde yorulmuşsam vücudumu ve aklımı sıcak bir banyo yaptıktan sonra film izleyerek dinlendiririm.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin