resim yok
19 Ekim 2011 - 00:00

 

Devin Özgür Çınar'ın "uçuk" hayali...
Geriye Kalan filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülen Devin Özgür Çınar çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
48. Antalya Altın Portakal Film Festivali ödül gecesinde Geriye Kalan filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülen Devin Özgür Çınar çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
Filmde ihanete uğradığı için hemcinsinden intikam alan bir kadını canlandıran Devin Özgür Çınar, "Rölümü severek yaptım. Değişik bir karaktere büründüm. Her rolüm keşke böyle uç olsa" dedi.
 
Gerçek hayatında eşi tarafından aldatılsa sert tepkiler vermeyeceğini belirten genç oyuncu, "Kendi içimde üzülürüm, kendi içimde yaşarım. Filmdeki tepkileri yapamam. İntikam düşünmem" diye konuştu.
 
Çınar ödül hakkında ise "Bir insanın severek yaptığı işin sonunda ödüllendirilmesi güzel bir şey. Bu filmde oynamak da benim için büyük bir ödül. Bu yüzden çok mutluyum. Fakat ödüle layık görülmek de onur ve gurur verici" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin