resim yok
28 Temmuz 2010 - 00:00

Zeynep Tokuş üniversite aşkı ile evlenmeye hazırlanıyor. İzmir bu haberle çalkalanıyor. 2001 yılında Bülent Helvacı'yla evlenip Alp adını verdiği bir erkek çocuk dünyaya getiren Zeynep Tokuş, 2. evliliğini doktor Alp Nuhoğlu'yla yapmıştı. Bu evlilikten de Ali adını verdiği bir oğlu olan Zeynep Tokuş, 3. kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Üniversite yıllarında büyük aşk yaşadığı Erdem Yılmaztürk'le evlilik hazırlığı yapan Zeynep Tokuş, 3. kez anne olacakmış. Çünkü yıllarca kendisine aşık olan, üstüne üstlük iki evlilik geçirmesine rağmen kendisini bekleyen ilk aşkının isteği üzerine çocuk dünyaya getirmeyi kabul etmiş. İzmirliler bu aşkın ölüme kadar süreceğini, hatta dillere destan olacağını söylüyor. Çünkü Erdem Bey hiç evlenmemiş ve ilk aşkı Zeynep Tokuş?un kendisine bir gün döneceğine çok inanmış. O yüzden çok aşık olduğu kadını, gözünden bile sakınıyormuş. İkili her an imzayı atıp dünyaevine girebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin