Ufak Tefek Cinayetler 1. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Ay Yapım imzalı dizi Star Tv ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Hayatın gizemli ve sırlarla dolu olduğu bir hikayeyi ekrana taşıyacak Ufak Tefek Cinayetler 1. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Berfu Gürle
18 Ekim 2017 - 17:14
Yeni Bölüm

Liseden arkadaş olan 4 kadın ve 4 adamın gizem dolu hayatlarını işleyecek olan dizi Ufak Tefek Cinayetler 1. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin sevilen oyuncu kadrosu ve konusuyla yeni sezona adını yazacak projeler arasında yer alıyor.

Yeni sezonda bir çok iddialı çalışma yer alıyor. Özellikle oyuncu kadrolarında yok yok! Oldukça iyi bir cast çalışması yürüten yeni sezon dizileri ödevlerini yapmış durumda. Peki bu sezonun sıyrılan dizileri hangileri olucak? Diziler.com olarak fikrimiz bu sezon uyarlama olmayan dizilerin tutulacağından yana...

17-10/18/ufak-tefek-cinayetler-afis.png

Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu yer alıyor.

Ufak Tefek Cinayetler 1. Bölüm fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler konusu

Lise çağlarında tanışmış 4 kadın arkadaşın geçmişten bugüne hikayeleri anlatılıyor. Daha önce yaşanmış bir cinayetin peşine düşecek 4 kadın ve eşleri gerçeği bulacaklar mı? Sarmaşık Vakası çözülecek mi? Aşkın, yalanların ve çevrilen oyunların olduğu dizi oldukça sürükleyici gözüküyor. Aksiyon, gizem ve gerilim hız kesmediği bu hikayeye davet eden dizi Ufak Tefek Cinayetler 24 Ekim Salı günü Star Tv'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin