Ufak Tefek Cinayetler ne zaman başlıyor? İlk bölüm ne zaman yayınlanıyor?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler ne zaman başlıyor? Star TV ekranlarına gelecek olan dizide oyuncu kadrosu açıklandı. Peki ilk bölüm ne zaman yayınlanıyor? İşte soruların cevabı ve detaylar haberimizde...

Berfu Gürle
26 Eylül 2017 - 12:41
İptal - Onay

Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Meriç Acemi'nin senaristliğini üstlendiği dizi Ufak Tefek Cinayetler sezona adını yazdıracak diziler arasında. Ay Yapım'ın Star TV için hazırladığı dizi Ufak Tefek Cinayetler ne zaman başlıyor? İlk bölüm ne zaman yayınlanıyor? Kadrosunda kimler var? İşte soruların cevapları...

Dizinin yönetmenliğini Altın Kelebek En İyi Yönetmen Ödüllü Ali Bilgin yapacak. Kadrosunun açıklandığı diziye yeni isimlerin de eklendiği öğrenildi. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizi 2017 yılı sonuna kadar ekrana girmesi bekleniyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ilk tanıtımı

Dizinin konusu lise çağlarında yakın arkadaş olan 4 kadının başından geçenleri anlatıyor. Yakın 4 arkadaşın liseden ve günümüzden sahnelerin işleneceği dizi, oyuncu kadrosuyla tam puan aldı. İzleyenleri sarsıcı hayat hikayeleriyle ekran başına kitleyecek dizi merakla beklenen diziler arasına girdi.

Başrollerde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Selim Bayraktar, Yıldıray Şahinler, Ferit Aktuğ ve Derya Beşerler yer alıyor. Oyuncu kadrosuna en son Bade İşçil, Tansu Biçer ve Hayal Köseoğlu katan ekip çekimlere başladı. 

Ufak Tefek Cinayetler Dizi Kadrosu

Gökçe Bahadır

17-09/26/gokce-bahadir.jpg

9 Kasım 1981 yılında İstanbul doğumlu güzel oyuncu oynadığı her rolün hakkını vermiş seyirci tarafından sevilmiştir. Oynadığı bir çok marka yüzü reklamları ve dizi karakterleri ile hepimizin tanıdığı sevdiği bir oyuncudur. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun olup Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü, Tatlı Hayat, Aramızda Kalsın, Kayıp Şehir ve Hatırla Gönül gibi birçok projede yer almıştır.

 

Mert Fırat 

17-09/26/mert-firat.jpg

10 Ocak 1981 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Romantik yüzü ve yumuşak ses tonuyla aşk karakterlerinin aranan yüzüdür. Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'ni bitiren Mert Fırat, senarist yönüyle de başarısını duyurmuştur. Gece, Kelebeğin Rüyası, Atlı Karınca, Dedemin İnsanları, Beni Unutma,ve Başka Dilde Aşk gibi birçok sinema filminde oynamıştır. Rol aldığı en son dizi ise Beren Saat ile oynadığı İntikam dizisidir.

Aslıhan Gürbüz

17-09/26/aslihan-gurbuzjpg.png

16 Şubat 1983 yılında Çanakkale'de doğmuştur. Selçuk Üniversitesi Konservatur Tiyatro Bölümü mezunudur. Yahşi Cazibe, Bir Bulut Olsam, Zeytin Tepesi ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde oynamıştır.

Tülin Özen

17-09/26/tulin-ozer-1506416042.jpg

24 Aralık 1979 İskenderun doğumludur. Girdiği konservatuar sınavlarını kazanmış ve eğitimini Yeditepe Üniversitesi Konservatuar'da tamamlamıştır. En Son Babalar Duyar, Aynalar, Cennetin Çocukları, Aldırma Gönül gibi bir çok televizyon dizisinde yer almıştır.

Bade İşçil 

17-09/26/bade-isciljpg.png

8 Ağustos 1983 senesinde İstanbul'da doğmuştur. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümü mezudur. Güzel oyuncu Bade İşçil ilk olarak Evlere Şenlik isimli programda sunuculuk yaparak ekranlara gelmiş ve tanınmıştır. Kuzey Güney, Ezel, Metropol Cafe gibi projelerde bulunmuş hem oyunculuğu hem güzelliği ile seyirci tarafından sevilmiştir.

Selim Bayraktar

17-09/26/selim-bayraktarjpg.png

17 Haziran 1975'te Irak doğumludur. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Muhteşem Yüzyıl, Bir Bulut Olsam, Büyük Oyun, Çoban Yıldızı, Köprü gibi dizilerde yer almıştır.

Yıldıray Şahinler

17-09/26/yildiray-sahinler.jpg

7 Şubat 1968 İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Suadiye Lisesinden mezun olan Yıldıray Şahinler oyunculuk hedefi uğruna çok çalışmış ve İstanbul Büyükşehir Tiyatro Kadrosuna girmeyi başarmıştır. Ulan İstanbul, Kayıp, İntikam, Hayat Yolunda, İçerde gibi dizilerde rol almıştır. Al yanak lakaplı karakteri ile herkesin tanıdığı bir isim olmuştur.

Ferit Aktuğ

 17-09/26/ferit-aktug.jpg

17 Kasım 1978 Adana doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu oyuncu Koçum Benim, Kampüsistan, Haziran Gecesi, Kavak Yelleri, Kördüğüm Aramızda Kalmasın gibi dizilerde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin