Uğur Yücel İçerde kadrosunda!

Ekranlarda fırtına gibi esen dizi İçerde'nin geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı.Uğur Yücel İçerde!

Sibel Karagöl
02 Mart 2017 - 23:39
Gündem

Ekranlarda fırtına gibi esen dizi İçerde'nin geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı.

17-03/02/ic.jpg

Pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşan dizinin başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor paylaşıyor. İçerde dizisinin geçen hafta yayınlanan 23. bölüm final sahnesinde ortaya çıkan Kudret Sönmez karakterini kimin canlandıracağı merak konusuydu.

İçerde'nin 24. bölüm 2. tanıtım fragmanında ise Kudret Sönmez Tek karakterine ünlü oyuncu Uğur Yücel'in canlandıracağı belli oldu. 

17-03/02/uy1-1488487004.jpg

Uğur Yücel'in İçerde dizisi oyuncu kadrosuna Celal Baba'nın karşısına dikilecek acımasız ve güçlü Kudret karakterini canlandıracak olması sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Kudret Sönmez Kimdir?

Celal Baba ile Kudret Sönmez'in savaşını konu alacağı İçerde dizisinin 24. bölümü 6 MartPazartesi akşamı ekranlarda yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin