resim yok
31 Ekim 2011 - 00:00

 

Deniz Uğur’un Beyoğlu turu tatsız bitti. Sevgilisi Orçun Benli, gazetecileri görünce çıldırdı. Gazeteciler de Benli’yle kavga etti.
 
Flaşlar patlayınca
 
Ünlü oyuncu Deniz Uğur, önceki gece yönetmen sevgilisi Orçun Benli’yle Beyoğlu’ndaki bir mekândaydı. İçeriden el ele çıkan çift, gazetecileri görünce gerildi. Bir anda patlayan flaşlar, Benli’yi çılgına çevirdi. Genç yönetmen, muhabirlere önce “Emekçi adamsınız, çekmeye utanmıyor musunuz!” diye bağırdı, ardından küfür etmeye başladı.
 
Muhabirlere midye fırlattı
Deniz Uğur, sevgilisini yakındaki bir kuruyemiş dükkanına soktu. 20 dakika kadar sonra dışarı çıkan Benli, muhabirleri yeniden karşısında bulunca iyice öfkelendi. Sokaktaki midye tezgahından aldığı midyeleri gazetecilerin üzerine fırlattı. Gazeteciler de Benli’ye yumruklarla karşılık verince ortalık karıştı. Bir süre sonra Deniz Uğur, sevgilisini bırakıp oradan ayrıldı.
 
Beni provoke ettiler
Orçun Benli, kavga ettiği muhabirler için “Beni provoke ettiler. Soru bile sormadılar. Hatta yanımdaki senarist arkadaşımın tırnağını patlattılar. Deniz’e de omuz atıp benden ayırdılar” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin