Ulan İstanbul'da maskeli çete işbaşında!

Ulan İstanbul'da maskeli çete işbaşında!

resim yok
15 Eylül 2014 - 09:44
Yeni Bölüm

Maskeli çete işbaşında!

Ulan İstanbul'da Kandemir'in çetesi kılıktan kılığa giriyor!

'Ulan İstanbul' bu hafta da sevenlerine keyifli anlar yaşatacak...


İşte detaylar:

 

NELER YAŞANACAK?

Kanal D'nin yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği; başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım ve Caner Özyurtlu'nun paylaştıkları sevilen dizisi 'Ulan İstanbul'un bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde; Kandemir (Uğur Polat) ve çetesi zor anlar yaşıyor.

 

KILIKTAN KILIĞA...

Çete, Kandemir'in kaçırılmasıyla ilk defa Kandemir'siz bir plana imza atmaya çalışırken, babalarını kurtarmak için de kılıktan kılığa giriyor.[reklam]

O İSİMLERİN KILIĞINA GİRECEKLER

Bu bölümde; Yaren (Şebnem Bozoklu), Karlos (Erkan Kolçak Köstendil) ve  Derya (Sevtap Özaltun) Hintli olurken, Bahadır Star Wars karakteri Darth Vader,  Ferdi ise  Gözleri Tamamen Kapalı filminde Tom Cruise'un canlandırdığı Dr. William Harford oldu. 

 

 

EĞLENDİLER

Çekimlerde oldukça eğlenen ekip, giydikleri kostümlerle selfie ve hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

 

RANDEVU: BU AKŞAM 20:00'DE

'Ulan İstanbul' merakla beklenen heyecan ve eğlence dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de ekrana gelecek.

 

 

'ULAN İSTANBUL' YENİ BÖLÜM FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin