resim yok
27 Mayıs 2014 - 12:27
Magazin

Rekor kırdı!

Kanal D'nin başrollerini Uğur Polat ve Şebnem Bozoklu'nun paylaştıkları, Haziran'da ekrana gelecek yeni dizisi 'Ulan İstanbul'un ilk görüntüsü olan, Yaren 'Kezzapla Mayonez' klibi, ekranda hiç yayınlanmadan, sadece internet ve sosyal medya üzerinden 5 günde (22-26 Mayıs), 2 milyon 100 bin kişi tarafından izlenerek rekor kırdı.

 

DÜN AKŞAMDAN İTİBAREN...

Yaren'in klibi, dün akşamdan itibaren de Kanal D'de ekrana gelmeye başladı.

 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEMDE

Perşembe gününden itibaren internet sitelerinde ve sosyal medyada yayınlanmaya başlanan kliple ilgili ayrıca, sosyal medyada 20 bine yakın tweet atılırken, Facebook ve internet sitelerinde de binlerce yorum yapıldı.

 

BİR SOYGUN ÇETESİ HİKAYESİ

Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yaz sezonun iddialı yapımlarından olan 'Ulan İstanbul', İstanbul'da yolları kesişen, birbirinden farklı beş kişinin bir araya gelerek kurdukları bir soygun çetesinin hikayesini anlatıyor.[reklam]

Yaren de (Şebnem Bozoklu) bu çetenin üyelerinden biri. Popstar olma ümidiyle Mersin'den kaçıp İstanbul'a gelen Yaren'in planları umduğu gibi gitmez.

 

İSTANBUL'UN...

Girdiği popstar yarışmasına elemelerde veda edince, İstanbul'un zorlu hayat şartlarında yolu pavyonlara düşer.

Kurtulmanın yollarını ararken çetenin lideri Kandemir (Uğur Polat) ile tanışır ve ekibe girer.

Becerileriyle de ekibin ayrılmaz bir parçası olur.

 

'KEZZAPLA MAYONEZ' KLİBİ (Tıkla-izle)

 

KANAL D'DEN YENİ DİZİ: 'BENİM ADIM GÜLTEPE'. DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin