resim yok
03 Ekim 2011 - 00:00

 

“Fetih 1453”, savaş sahneleri kadar aşk hikâyesiyle de ses getirmeye hazırlanıyor.
İbrahim Çelikkol filmde Ulubatlı Hasan’ı, Dilek Serbest de onun büyük bir aşkla tutulduğu Era’yı canlandırıyor.
 
Dillere destan olacak
Faruk Aksoy’un yönettiği, çekimleri üç yıldır devam eden “Fetih 1453”, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u nasıl fethettiğini beyazperdeye taşıyacak. “Türk sinema tarihinin en büyük bütçeli filmi” olarak lanse edilen yapım, yalnızca savaş sahneleriyle değil, aşk hikâyesiyle de büyük ses getirecek. Aksoy, Ulubatlı Hasan ile Era arasındaki aşkın dillere destan olacağını söylüyor.
 
Şubat ayında vizyonda
2012’nin şubat ayında vizyona girecek filmde Ulubatlı Hasan’ı İbrahim Çelikkol, onun büyük bir aşkla tutulduğu Era’yı ise Dilek Serbest canlandırıyor. Ulubatlı, İstanbul’un fethi sırasında Bizans ordusu komutanı Giustiniani ile Era’nın aşkı için de karşı karşıya geliyor. Giustiniani, topçu ustası Urban’ın kızı Era’ya İstanbul ziyareti sırasında aşık oluyor, ancak reddediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin