Ümit Kantarcılar'dan samimi açıklamalar!

ATV'de hafta içi her gün yayınlanan 'Kızlar ve Anneleri' adlı yarışma, ekranların en çok izlenen programları arasına ismini yazdırdı.

resim yok
29 Nisan 2014 - 09:10
Röportaj

''Türkiye'nin tek yakışıklı komedyeni sensin diyorlar...''

'Kızlar ve Anneleri' yarışmasının sunucusu Ümit Kantarcılar: ''Türkiye'de çok yakışıklı var ama hem yakışıklı, hem de komedyen bir tane var, o da sensin' diyorlar. Ben de gururlanıyorum.''


ATV'de hafta içi her gün yayınlanan 'Kızlar ve Anneleri' adlı yarışma, ekranların en çok izlenen programları arasına ismini yazdırdı.

 

Samimi ve doğal olduğu için programın çok sevildiğini söyleyen programın sunucusu Ümit Kantarcılar, yarışma programını ve yeni projelerini anlattı...


Kadın programlarının yayınlandığı kuşakta en dikkat çeken işlerden birini yapıyorsunuz. Bu başarıyı bekliyor muydunuz?


200 program çektik. Oysaki en başta kanalla 20 program diye anlaşmıştık. Seyirci formatımızı iyi anladı bence.


Bu program sayesinde genç kız hayranlarınızın yanı sıra sizi seven anne takipçileriniz de oluştu...


Evet, artık her evin damadı oldum. Orta yaşın üzerinde kiminle konuşsam, beni evladı gibi gördüğünü söylüyor. Bu da beni çok mutlu ediyor.

 

ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM

Programda kadınlarla uğraşmak zor mu?


Aslında onlarla uğraşmıyorum, onları anlamaya çalışıyorum ve bu kısmı da beni çok yıpratıyor. Ben bir meseleyi iki yerden anlarken, onlar dokuz yerden anlayıp farklı sorular sorabiliyorlar. Onları yakalamak benim için zor oldu ama bu refleksi kavrayabildim.


Yarışmacılara nasıl karar veriyorsunuz?


Güleryüzlü, samimi ve seyircinin izlerken gerçekten kazanmasını isteyecekleri üç aileyi seçiyoruz. Bizimle yarışan insanlar, ödül kazanmaktan çok eğlenmeye geliyorlar. "Ümit ile yarıştım, benim için manevi değeri var" diyorlar. O yüzden seçmek kolay oluyor.[reklam]

Ünlü olunca hiç değişmediniz mi?


Bu sektörde olduğunuz gibi olmamak bence çok daha zor. Kazandığınız her başarıda dönüp geldiğiniz yere bakmalısınız. Memleketinizden, ailenizden, çevrenizden kopmaya başladığınız zaman farklı bir insan olursunuz.

 

Tanınır olmanın verdiği başka bir ruh hali var. Bunu iyi de kötü de kullanmak mümkün. Ben bunu kullanmamayı seçtim. Gördüğüm birisiyle oturup sohbet ediyorsam, bu bana ailemin verdiği terbiyedendir. Ben kimseden kopmak istemiyorum.


Genelde komik rollerle karşımıza çıkıyorsunuz. Farklı bir tiple izleyici karşısına geçmeyi ister misiniz?


Yaşımın gerektirdiği iş; şu anda komedi rolleri. Türkiye'nin en yakışıklı adamıyım demiyorum. 'Türkiye'de çok fazla yakışıklı var ama hem yakışıklı, hem de komedyen bir tane var, o da sensin' diyorlar. Bunun arkasına sığınmadığım için gururluyum.

 

KENDİMDEN HİÇ ÖDÜN VERMEDİM

Ümit Kantarcılar, oyunculuğa nasıl başladığını şöyle anlattı:

 

"17 yaşında Antalya'dan İstanbul'a oyuncu olmak için geldim. Bu benim için radikal bir karardı. Oyunculuk mesleğini becerip kariyer yapacağıma inanıyordum. Kendimden ödün vermeyerek bugünlere geldim."

 

 

PİS YEDİLİ'NİN CEYHUN'U HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin