Umuda Kelepçe Vurulmaz 15. bölüm fragmanında final!

FOX TV'de ekrana gelen Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi final kararı aldı. Dizinin 15. final bölümü fragmanı yayınlandı

Sibel Karagöl
08 Şubat 2017 - 22:18
İptal - Onay

FOX ekranlarında Ekim ayında yayınlanmaya başlayan Mert Yazıcıoğlu, Melisa Şenolsun ve Begüm Birgören’in başrollerini paylaştığı Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi final kararı aldı. 

Senaryosunu Yekta Torun, Duygu Tankaş ve Hilal Yıldız’ın yazdığı, yönetmen koltuğunsa ise Cemal Şan oturduğu dram dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz 15. bölüm final fragmanında heyecan dolu dakikalar yaşanacak.

17-02/08/umuda-kelepce-vurulmaz-15-bolum-fragmani-ozet.jpg

Umuda Kelepçe Vurulmaz 15. bölüm final fragmanında Fırat, Onur’un yaşadığını mahkeme önünde kanıtlamış ve Ceren’i hapse gitmekten kurtarmıştır. Onur’dan tamamen kurtulduğunu düşünen Fırat ve Ceren, mutlu ilişkilerine devam ediyorlar. Ceren’i elde edemeyeceğini anlayan Onur ise, Fırat ile Ceren'i tamamen ayırmak için son. kozunu oynar.

Bu sırada bir diğer çift İnci ve Emir, Peri için çabalarken yeşeren aşklarına isim koymaya karar verirler. İnci tüm cesaretiyle Emir’e hislerini anlatmaya karar verdiği sırada hiç bilmediği bir gerçekle karşılaşır İnci. Ve her şey allak bullak olur.

FOX TV'de Perşembe günü ekrana gelen Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi final bölümüyle 9 Şubat Perşembe günü saat 20:00'de ekrana veda edecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin