resim yok
01 Eylül 2011 - 00:00

 

Kanal D'de yepyeni bir dizi başlıyor

 

 

Kanal D’nin, yeni yayın döneminde ekrana gelecek “Umutsuz Ev Kadınları” dizisinin başrollerinde; Bennu Yıldırımlar, Songul Öden, Evrim Solmaz, Ceyda Düvenci ve Özge Özder oynayacak.

 

Tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen Desperate Housewives’ın yerli versiyonu olan dizide; Songül Öden dizinin orijinalindeki 'Susan' karakterini, Bennu Yıldırımlar, 'Bree' karakterini, Evrim Solmaz, 'Gabrielle' karakterini, Ceyda Düvenci 'Lynette' karakterini ve Özge Özder de 'Edie' karakterini canlandıracak.


Beş kadının başrolleri paylaştıkları ve kadın kahramanların da kadınlığın birer aşamasını temsil ettikleri “Umutsuz Ev Kadınları” , Songül Öden içindeki çocuğu öldürememiş, hayalci ve sakar çocuk kadın “Suzan”ı, Bennu Yıldırımlar kusursuz eş “Berrin”i, Evrim Solmaz hayatı flört edip eğlenmekten ibaret sanan daimi genç kız “Yıldız”ı, Ceyda Düvenci müebbet anne “Leyla”yı ve Özge Özder de cilveli ve şuh görünümlü “Emel”i canlandıracak. 

Dizinin yapımını MED Yapım üstleniyor.

 

Yeni fragman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin