Umutsuz Ev Kadınları ekranlara dönüyor!

Türk uyarlaması da çekilen kült dizi Desperate Housewives geri dönüyor!

Berfu Özlen
18 Mayıs 2017 - 17:44
Gündem

Desperate Housewives dizisi yeniden çekilecek!

Türkiye'ye Umutsuz Ev Kadınları ismiyle uyarlanan efsane dizi Desperate Housewives, yeniden çekiliyor. 2004'te yayın hayatına başlayan ve Emmy, Golden Globe ve Screen Actors Guild gibi prestijli bir çok ödülü kucaklamış dizi 2012'de yaptığı finalinin arından geri dönüyor. 

Türk dizisi olarak da uyarlanmıştı

Kadrosunda Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, James Denton, Nicollette Sheridan, Brenda Strong, Ricardo Antonio Chavira, Doug Savant, Andrea Bowen, Kyle MacLachlan, Shawn Pyfrom, Dana Delany, Vanessa Williams, Jesse Metcalfe, Mark Moses ve Joy Lauren gibi isimlerin olduğu dizi Türkiye'de hem orjinal yapım hem de uyarlama olarak beğenilerek takip edilmişti.

Entertainment Tonight'ın haberine göre Eva Longoria yeniden çekilecek dizi için "Gaby Solis'i oynama şansını elde edince hemen atladım. Onu özledim! Onun derisini, onun dersinin altında olmayı özledim" dedi.

Dizinin konusu

4 ev kadınının sıradan yaşamları ne kadar sıkıcı ve çekilmez görünsede işin gerçeği aslında öyle değil. Kendi küçük dünyalarında yaşadıkları deneyimler öylesine ilginçki ki mazbut ev kadını profiline hiç de uymuyor. Amerikada reyting rekorları kıran Desperate Housewives aynı banliyöde oturan, birbirlerine (ve aslında kendilerine) ne kadar mutlu oldukları yolunda oyunlar oynayan umutsuz ev kadınlarının hikayesini anlatır. Susan Mayer (Teri Hatcher) Altı yaşındaki kızını yalnız büyüten boşanmış bir kadın. Dört ev kadınının zaman zaman en umutsuz görüneni. Çok bilmiş küçük kızı Andrea, birçok kez ona akıl veriyor. Lynette Scavo (Felicity Huffman) Bir iş kadınıydı. İyi bir kariyeri vardı. Sonra dört çocuğu oldu ve toplantı odalarına veda edip evinin kadını olmayı seçti. Eski günler ve ev yaşamı arasına sıkışmış bir karakter. Bree Van De Kamp (Marcia Cross) Ailenin kutsallığına inanıyor ama diğer yandan ailesinde isyan çıkmak üzere. Temizlik, yemek, düzen saplantısı yüzünden sürekli bir sinir krizinin eşiğinde yaşıyor. Yüzündeki gülümseme, durumunun vehametini gizleyemiyor. Gabrielle Solis (Eva Longoria) Hayatta istediği her şeye kavuşmuş eski bir model. Zengin bir eş, büyük bir ev, mücevherler ve bolca paraor

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin