resim yok
23 Nisan 2013 - 00:00

FOX'a transfer olan "Umutsuz Ev Kadınları" dizisi bilindiği üzere artık haftada iki gün yayınlanıyor.

 

Dizi takipçilerine müjde!


Ve alınan yeni kararla Kanal D'den FOX'a transfer olan Umutsuz Ev Kadınları dizisinin süresi 20 dakika uzadı.

Songül Öden, Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci ve Özge Özder'in başrollerinde oynadığı Umutsuz Ev Kadınları Kanal D ekranlarında yayınlanıyordu.

 

Kanal D ile anlaşamayan yapım şirketi Medyapım, FOX kanalı ile anlaşılmıştı.

 

20 dakika daha...

FOX ekranlarında Cumartesi ve Pazar akşamları yayınlanan dizi Kanal D'deki yayın saatine göre 20 dakika uzadı.

 

Fedakarlık yaptılar


Umutsuz Ev Kadınları'nın oyuncuları dizi bitmesin diye büyük bir fedakarlık yaptılar ve sürenin uzamasına rağmen ücretlerinde bir artış olmadı.

Dizinin bu sezon meme kanserine karşı verdiği savaşla gündem gelen Elif'i Ceyda Düvenci geçen hafta memleketi Bursa'da düzenlenen söyleşide konuyla ilgili gelen soru üzerine "Dizinin süresi arttı. Artık haftanın 5 günü setteyim" dedi. Düvenci ücretinin artıp artmadığı konusunda da "Hayır, o konuda artış olmadı" yanıtını verdi.

Art arda dizilerin bittiği bu dönemde oyuncular ve yapım şirketinin karşılıklı anlaşmaları bir dizinin sona ermesini engelledi.

 


 

FOX TV'DEN DİZİ ATAĞI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin