resim yok
08 Mart 2013 - 00:00

FOX'tan Umutsuz Ev Kadınları sürprizi...

Sevilen dizi “Umutsuz Ev Kadınları” her hafta Cumartesi ve Pazar yeni bölümleriyle iki gün arka arkaya FOX’ta ekrana gelecek.

Dizi oyuncularının Fox’a gelmesi ise oldukça heyecan verici bir tanıtım fragmanına konu oldu. Beyaz bir limuzinle evlerinden alınan Umutsuz Ev Kadınları, FOX’ta kırmızı halı ve alkışlarla karşılandı. Bu tanıtım videosunu yazımızın sonunda izleyebilirsiniz.

Haftasonunu keyiflendirecek olan Umutsuz Ev Kadınları’nın hayranları da bu yeni gelişmeden dolayı duydukları sevinci sosyal medyada paylaşmaya devam ediyorlar.

Dizinin yeni bölümleri 16 Mart Cumartesi 19.45’ten itibaren FOX’ta ekrana gelecek.

Dizinin sevilen karakterleri Yasemin, Nermin, Elif ve Zeliş bazen hüzünlü bazen komik halleriyle her hafta sonu iki gün boyunca FOX izleyicilerini yeni hikayelerine ortak edecekler.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin