Unbreakable Kimmy Schmidt 4. sezon onayını aldı!

Tina Fey ve Robert Carlock ikilisinin elinden çıkan Unbreakable Kimmy Schmidt, üçüncü sezon bölümlerinin Netflix platformunda takipçileriyle buluşmasının üzerinden henüz bir ay geçmemişken resmi dördüncü sezon onayını aldı.

Volkan Küçükel
14 Haziran 2017 - 00:06
İptal - Onay

Unbreakable Kimmy Schmidt için yayıncı online platform Netflix'ten bir erken yeni sezon onayı daha geldi!

UNBREAKABLE KIMMY SCHMIDT'E ERKEN YENİ SEZON ONAYI!

30 Rock'ın arkasındaki isimlerden Tina Fey ve Robert Carlock ikilisinin elinden çıkan dizi, üçüncü sezon bölümlerinin Netflix platformunda takipçileriyle buluşmasının üzerinden henüz bir ay geçmemişken resmi dördüncü sezon onayını aldı.

Unbreakable Kimmy Schmidt'in yeni sezon bölümlerinin 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

UNBREAKABLE KIMMY SCHMIDT KONUSU

Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski ve Carol Kane gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Unbreakable Kimmy Schmidt, 15 sene gibi uzun bir süre boyunca yerin altında yaşamasına neden olan bir tarikattan kurtulup özgür kalan Kimmy'nin (Kemper) geçmişin izlerini örtüp New York’ta yepyeni bir yaşama başlaması; kısa sürede yeni bir iş, yeni bir ev arkadaşı (Burgess) bulmasıyla gelişen olayları izleyicilere aktarıyor.

Dizide ayrıca tekrar eden rollerle Anna Camp, Josh Charles, David Cross, Amy Sedaris, Tina Fey, Daveed Diggs ve Jon Hamm gibi isimleri de görüyoruz.

17-06/14/unbreakable-kimmy-schmidt.jpg

İlk olarak Amerikan ulusal kanallarından NBC için geliştirilen ancak planlanan prömiyer tarihine yakın ikinci sezon siparişiyle birlikte Netflix'e transfer olan Unbreakable Kimmy Schmidt, 2016'nın Ocak ayı içinde üçüncü sezon onayını almış ve üçüncü sezon bölümleri 19 Mayıs tarihinde Netflix abonelerine sunulmuştu.

Fey ve Carlock ikilisinin 30 Rock ekibinden Jeff Richmond ve David Miner ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi Universal Television, Little Stranger, 3 Arts Entertainment ve Bevel Gears ortak yapımcılığında hazırlanıyor. İlk iki sezonuyla 11 Emmy adaylığı kazanan dizinin üçüncü sezonu da eleştirmenler tarafından beğeni kazandı.

NETFLIX KOMEDİ DİZİLERİ

Netflix'in diğer komedi dizileri arasında Grace and Frankie, Master of None, Love, Fuller House, Flaked, The Ranch, Lady Dynamite, Haters Back Off, Easy, One Day at a Time, Santa Clarita Diet, Girlboss ve Dear White People bulunuyor.

"Unbreakable Kimmy Schmidt" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin