Under the Dome ve Extant'a yeni sezon onayı!

Under the Dome ve Extant'a yeni sezon onayı! İşte detaylar...

resim yok
10 Ekim 2014 - 13:27
İptal - Onay

CBS, bünyesinde yer alan iki dizinin geleceğiyle ilgili kararını verdi.

Under the Dome ve Extant takipçilerinin beklediği haber sonunda geldi.

Devam mı tamam mı?


İşte detaylar:

 

TAKİPÇİLERİ SEVİNDİREN HABER!

Amerika'nın en çok izlenen ulusal kanallarından CBS, bünyesinde yer alan iki yaz dizisi Under the Dome ve Extant'a yeni sezon onayı verdi.

Buna göre,

* Extant 2. sezon onayını,

* Under the Dome 3. sezon onayını resmi olarak aldı.

Kanalların artık yaz dönemini de dizilerle doldurmaya başladığını ve yaz döneminin de önem kazandığını göz önüne alırsak bu kararın kanalın her iki dizinin gidişatından memnun olduğunun göstergesi olduğunu söyleyebiliriz.

Bilim-kurgu türündeki dizilerin ekranlara seyrek geldiğini de düşünürsek bu haber bilim-kurgu severleri de oldukça sevindirmiş olsa gerek.

 

UNDER THE DOME'DA GİZEM SÜRECEK

Usta yazar Stephen King'in 2009 senesi romanından uyarlanan 'Under the Dome' ikinci sezonunu geride bıraktığımız Eylül ayı içinde noktalamıştı.[reklam]

Under the Dome, ikinci sezonunda izlenme oranlarında; 1.6 reyting ve 18-49 yetişkin yaş aralığında 7.17 milyon toplam izleyici ortalamalarını elde etmişti.

 

EXTANT'TA SORULAR CEVAPLANACAK

En iyi kadın oyuncu dalında Oscar ödülü bulunan Halle Berry'in başrolünü üstlendiği; Goran Visnjic, Pierce Gagnon, Hiroyuki Sanada, Camryn Manheim, Grace Gummer, ve Michael O’Neill gibi oyuncuların kendisine eşlik ettiği Extant, Temmuz ayında başlayan ve 13 bölümden oluşan sezonunu Eylül ayı içinde noktalamıştı.

Extant, ilk sezonunda izlenme oranlarında bölüm başına 1.1 reyting oranı ve 6.15 milyon toplam izleyici ortalamalarını elde etmişti.

 

STEVEN SPIELBERG İMZASI

Her iki dizinin yapımcı kadrosunda usta isim Steven Spielberg'in bulunduğunu da hatırlatalım.

 

YENİ SEZON DETAYLARI

Son olarak her iki dizinin 2015'in yaz döneminde ekranlara geri döneceğini ve sezonlarının yine 13 bölümden oluşmasının beklendiğini de belirtelim.

 

 

'BROOKLYN NINE-NINE'DA İKİ YENİ İSİM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin