Ünlü aktörün tulumuna 100 bin dolar!

Bruce Lee'nin sarı tulumu 100 bin dolara satıldı...

resim yok
06 Aralık 2013 - 10:41
Magazin

Bruce Lee'nin sarı tulumu satıldı!

''Bir tulum en fazla ne kadar eder''in cevabı belli olmuş oldu.

 

100 BİN DOLAR!

Bruce Lee'nin son filminde giydiği sarı tulum, Hong Kong'da açık artırmada 100 bin dolara alıcı buldu.

Çin kökenli dövüş sanatları ustası aktör Bruce Lee'nin son filminde giydiği sarı tulum, Hong Kong'da açık artırmada 100 bin dolara alıcı buldu.

 

ALICININ KİMLİĞİ GİZLİ

Spink Müzayede Evi, Lee'nin 1973 yapımı Ölüm Oyunu (Game of Death) filminde giydiği tulumun, kimliği gizli tutulan bir kişi tarafından satın alındığını belirtti.

 

BEKLENENDEN YÜKSEK RAKAM

Spink Müzayede Evi, geçtiğimiz gün yapılan açıklamayla siyah şeritli sarı tulumun, 32 bin 250 ile 38 bin 700 dolar arasında alıcı bulmasının beklendiğini duyurmuştu.

 

TOPLAM 14 PARÇA EŞYA SATILDI

Açık artırmada tulumla birlikte Lee'ye ait 14 parça eşya, toplam 258 bin dolara satıldı.
 
Kimliği açıklanmayan koleksiyonerin, 20 Temmuz 1973'te hayatını kaybeden Lee'nin ölümünün 40'ıncı yılı dolayısıyla eşyalarını satmaya karar verdiği ifade edilmişti.

 

LEE'NİN ÜNLÜ SÖZLERİ

- Doğuştan var olan savaşma ruhum seve seve dövüşmeye hazır ve ölümü dahi yenmek istiyorum.

 

- Gerçek bir dövüşçü hem zihni hem de bedenini güçlendirerek dövüşçünün insan üstü güçleri sahip olabilmesi için bir nevi ruhi sükunu sağlaması gerekir.

 

- Daha sonra bir taktik oluşturabilirsin. Çok deneyim gerektirir. Zamanla otomatikleşirsin, ne yapacağını düşünmezsin bile hareket kendiliğinden oluşur.[reklam]

- Asla bir anda hareket etmeye karar verme. Her koşul altında hareket etmeye hazır olmalısın. Böylelikle zihnin esneklik vücudun sertlik kazanır.

 

- Yanaşırken çok dikkatli davranmalısın. Her zaman rakibin gözlerini izlemelisin. Çünkü gözler açık verir. En iyi onlar konuşur. Eller aldatıcıdır.

 

- Kung-fu bir sanattır. Dövüşcünün hareketleri uyumlu ve seri olmalıdır. Bütün vücudunu kullanmalısın. Dövüşürken hiçbirşey düşünmeyeceksin.

 

- Kung-fu yaşam boyu yürünen, fakat hiç bitmeyen bir yoldur.

 

- İnsanın ruhu vücuduna hapsedilmiş durumdadır. Ölüm geldiğinde uyanır ve onun için kötü günler başlayabilir. Yaşamımızda iyi ve güzel günler geçirmeye dikkat etmeliyiz.

 

- Bardağın içindeyken bardağın şeklini, şişenin içindeyken şişenin şeklini alan su gibi ol.
 

 

DÜŞES CATHERINE ESKİYE DÖNEMİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin