Ünlü çift hakkında ayrılık iddiası!

Meryem Uzerli ile Can Ateş'in yollarını ayırdıkları iddia edildi.

resim yok
25 Temmuz 2013 - 09:38
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılarak hayranlarını üzen Meryem Uzerli ile Can Ateş'in yollarını ayırdıkları iddia edildi!

 

Ayrılık söylentileri


Meryem Uzerli ile Can Ateş'in geçen yıl Mayıs ayında başlayan ilişkisinde sona gelindiği, ikilinin yollarını ayırdığı ileri sürüldü.

İlk kez geçen yıl birlikte görüntülenen ve aşkları o sayede duyulan Meryem Uzerli ile Can Ateş'in ayrıldıkları ileri sürüldü.

 

İddiayı güçlendiren nedenler


Ateş'in iki ay önce "tükenmişlik sendromu" yaşadığı gerekçesiyle apar topar Almanya'ya giden Uzerli'yi ziyaret etmemesi, Türkiye'deki hayatına eskisi gibi devam etmesi bu iddiaları güçlendiriyor.

ARTIK KONUŞMUYOR

Can Ateş, Almanya'ya ilk gittiği günler-de "Muhteşem Yüzyıl" ekibini zor durumda bırakmakla suçlanan sevgilisini savunmuş:

"Hasta insana vurulur mu?" diye isyan etmişti.

Ama bir daha Uzerli ile ilgili hiçbir soruya yanıt vermedi.

 

Objektiflerden kaçmıyor

Ateş, geçtiğimiz haftalarda oğlu Yiğit ile Çeşme'deydi. Birkaç gün önce de İstanbul gecelerinde objektife yansıdı.

Bu arada 'Tükenmişlik Sendorumu'na yakalandığını söyleyen Meryem Uzerli'nin Berlin'deki tedavisi geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Meryem Uzerli, sosyal paylaşım ağı Facebook’ta geçtiğimiz hafta hayranlarına şunları yazmıştı: “En yakın zamanda sizinle olacağım.”
[reklam]
Eylül ayında başlayacak olan yeni yayın dönemine hazırlanan yapımcı firmalar, projelerinde oynaması için Meryem Uzerli’yi ikna etmeye çalışıyor. Ancak güzel oyuncunun Türkiye’ye ve setlere dönmek için bir dizi şartı olduğu öğrenildi.

Uzerli’nin en önemli şartı tabii ki alacağı ücret. ‘Muhteşem Yüzyıl’dan bölüm başına 12 bin 500 euro kazanan Uzerli, şimdi bölüm başına 25 bin euro istiyor.

Ünlü oyuncunun diğer bir şartı ise haftada sadece 4 gün çalışmak.

Güzel oyuncunun şartları arasında sezon boyunca 20 bölümden fazla çalışmak istemediği de var. Türkiye’de diziler ortalama 90 dakika çekiliyor. Bu da oyuncuların haftada 6 gün gece gündüz çalışmasına neden oluyor. Ayrıca diziler bir sezonda ortalama 30 bölüm çekiliyor.

 

 

RUS HAYRANLARI 'MUHTEŞEM HÜRREM'İ İSTİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin