Ünlü çift yeniden bir arada mı?

'Twilight' serisiyle ünlenen Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın ilişkisi yılan hikayesine döndü.

resim yok
29 Kasım 2013 - 09:54
Magazin

'Twilight' serisiyle ünlenen Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın ilişkisi yılan hikayesine döndü.

 

YENİDEN Mİ?

Bir ayrılıp bir barışan çift, yeniden gizli gizli görüşüyormuş!

 

UZUN AYRILIĞIN ARDINDAN...

'Twilight-Alakaracanlık' serisinin çekimleri sırasında tanışan ve ilişki yaşamaya başlayan Kristen Stewart ve Robert Pattinson, uzun bir ayrılığın ardından yeniden bir araya gelmiş!

Uzun süre magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen ve evlenmelerine kesin gözüyle bakılan ikili, Stewart'ın evli yönetmen Rupert Sanders ile yaptığı kaçamak sonrası ayrılmıştı.

 

EVDE BULUŞTULAR

Kısa süre için ayrılan ancak yeniden bir araya gelen çift, yaz başında ilişkilerine bir kez daha nokta koymuştu.

O dönemde başka isimlerle flört ettikleri söylenen çiftin yeniden bir araya geldiği ve gizli gizli görüştükleri söyleniyor.

 

YAKALANDILAR

İki ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Stewart'ın evinden çıkarken fotoğraflandı.

Çiftin arkadaşları, ikilinin bir süredir görüştüğünü söylüyor.

 

ÇIKAN HABERLERDE..

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde Kristen Stewart'ın, eski sevgilisi Robert Pattinson'dan ayrılmanın şokunu üzerinden atamadığı iddia edilmiş ve güzel oyuncunun ayrılık acısını unutabilmek için psikolojik destek aldığı belirtilmişti.[reklam]

Stewart'ın arkadaşları, İngiliz Daily Mail gazetesine şöyle konuşmuştu:

"Kristen, Robert'ın hep yanında kalacağını düşünüyordu. Oysa kişilikleri hiç uygun değildi. Buna rağmen ondan ayrılacak cesareti yoktu. Zaten ona olan hisleri kuvvetli olsaydı asla Rupert ile görüşmezdi.

Olayın ortaya çıkması ve yaşananlar onu çok etkiledi. Robert, ondan ayrıldıktan sonra Sean Penn'in kızı Dylan ile görüşmeye başladı.

Oysa Kristen'ın hayatında hiç kimse yok. Psikolojisini toplayamadı. Bu süreci atlatmak için psikolojik destek almaya başladı."

 


 

MILEY CYRUS'U BEKLEYEN TEHLİKE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin