Ünlü çifti medya ayırmış!

Sinan Serter'den gazetecilere tepki...

resim yok
16 Aralık 2013 - 09:27
Magazin

Ayrılığa bahane buldu!

 

''Bizi medya ayırdı''

 

Sinan Serter'den gazetecilere tepki...

 

NİŞANTAŞI'NDA YAKALANDI!

Özlem Yıldız'la 7 yıllık evliliğini noktalayan Sinan Serter, önceki gün Nişantaşı'ndaki Kav Butik'te genç bir kadınla görüntülendi.

Fotoğraflarının silinmesini isteyen ünlü işadamı, muhabirlere:

 

''SEBEBİ SİZSİNİZ''

''Boşanmamın sebebi sizlersiniz'' diyerek tepki gösterdi.

 

TEK CELSEDE BİTMİŞTİ

Televizyoncu Özlem Yıldız ile işadamı Sinan Serter, yedi yıllık evliliklerini 03 Ekim'de tek celsede bitirmişti.

Uzun süre şaşaalı bir hayat süren çift, Sinan Serter'in işleri bozulduğu için zor günler yaşamış, altı aylık ayrılığın ardından da resmen boşanmıştı.

 

TAZMİNAT VE NAFAKA ALMIŞTI

Yıldız, boşanma tazminatı almamış; mahkeme, velayetini verdiği oğlu Demir için de sadece aylık 500 lira nafakaya hükmetmişti.

 

BARIŞTI!

Bu arada üç haftadır küs olan Demet Akalın ile Özlem Yıldız, geçtiğimiz hafta canlı yayında barışmıştı. Özlem Yıldız, konuk olduğu 2. Sayfa programında Demet Akalın ile arasındaki gerilimi anlattı.[reklam]

Yıldız, "Demet'i tahrik edecek hiçbir şey yapmadım. Hamile olduğu için adım attım ama kapıları kapattı. Madem öyle kapılar kapandı artık. Neden olaylar buralara geldi anlamadım. Onu yargılayacak, kötü duruma düşürecek bir şey söylemedim. Yorum yapmadım, konuşmadım. Sadece 'benim arkadaşım ve hayatımda hep kıymetli olarak kalacak' dedim. Sonra manşetlere taşıyan kişi oldum" dedi.

Demet Akalın ise Özlem Yıldız'a Twitter'dan yanıt verdi. Ünlü şarkıcı sayfasına; "Benim elimde sana laf sokmak için beklemiyorum Özlemcim. Sen konuşmasaydın gazetecilere buralara gelmezdi. Ben Milano'ya ilk gittiğimde Demir için oyuncakçıya koştururken 'abarttı' lafı beni kırdı. Ben mutlu olmanı isterim, niye senle derdim olsun ki" notunu düştü.

Ardından programa telefonla bağlanan Demet Akalın, "Aslında olayların en başında mevzu Özlem değildi. Ben Sezer'e çok kırılmıştım. 2 gün önce konuştuğumuzda ben ona söylemiştim. Özlem ile 7-24 beraberiz. Emel Acar'ın evinde yapılacak parti dendi. Sonra bir öğrendim ki Sezer'in evindeymiş parti. Çok üzüldüm. Okan '3 senedir seninle beraberim. Suratını böyle görmedim.'' dedi.

 

 

ÖZLEM YILDIZ'DAN ESKİ EŞİNE BÜYÜK VEFA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin