Ünlü çiftin yılan hikayesine dönen düğün tarihi netleşti!

Beren Saat ve Kenan Doğulu ABD'de evleniyor...

resim yok
21 Temmuz 2014 - 15:27
Magazin

Beren Saat ve Kenan Doğulu ABD'de evleniyor...

Bayramın ikinci günü evleniyorlar.

Kenan ile Beren'den haber var!..


Kenan ile Beren, düğünlerine davet ettikleri dostlarına sadece, '25-30 Temmuz tarihleri arasında Los Angeles'ta olun' demişti, o kadar...

 

YILAN HİKAYESİNE DÖNMÜŞTÜ...

Bülent Cankurt bugünkü yazısında yazdı:

''Daha önce iki kez düğün tarihini erteleyen çift, nazar değebilir korkusundan mıdır bilemem ama izdivaçlarının tam tarihini en yakınlarından bile resmen devlet sırrı gibi sakladı!

Hatta, bu mutlu günlerinde yanlarında görmek isteyip Los Angeles'a davet ettikleri dostlarından bile!

 

23 TEMMUZ'DA GİTMEYE BAŞLIYORLAR

Kenan ile Beren, düğünlerine davet ettikleri dostlarına sadece, '25-30 Temmuz tarihleri arasında Los Angeles'ta olun' demişti, o kadar...[reklam]

Düğün hazırlıklarıyla ilgilenmek için 06 Temmuz'da aileleriyle birlikte Los Angeles'a uçan Kenan ile Beren'in, devlet sırrı gibi sakladığı düğün tarihlerini de yine benden öğrenin.

 

TAM BİR YAZ DÜĞÜNÜ OLACAK

Sahilde, tam anlamıyla bir yaz düğünüyle vuslata erecek olan çift, Şeker Bayramı'nın ikinci günü olan 29 Temmuz'da nikah masasına oturacak.

 

DAVETLİLER ARASINDA...

Bu arada Kenan'ın söylediği tarihe göre bilet alıp 23 Temmuz itibariyle Los Angeles'a gitmeye başlayacaklar arasında; Ralf-Sanem Tezman, Mehmet-Melisa Mutlu ve Abdullah-Selin Burnaz'ın da olduğunu öğrendim.

Bakalım başka kimler, ünlü çiftin bu en özel anlarına şahitlik edecek...''

 

 

BEREN SAAT İLE KENAN DOĞULU ARASINDA ÖPÜŞME KRİZİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin