resim yok
11 Mart 2010 - 00:00

Athena'dan Hakan Özoğuz ile yaşadığı ilişkiyle adını duyuran ve şimdilerde Kanal D’de yayınlanan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programında rol alan Neşe Sayles'le Beşiktaş’ın defans oyuncusu İbrahim Kaş’ın 2 sene önce evlendikleri ortaya çıktı. İtalya-Vicenza doğumlu yirmibeş yaşındaki Sayles ile ondan 1 yaş küçük olan Kaş, 28 Temmuz 2008'de Kadıköy’de nikâh masasına oturdu. İkili, olası bir boşanma durumunda mal varlıkları konusunda sıkıntı yaşamamak için evlenirken “mal ayrılığı sözleşmesi” de imzaladı. Ancak evlilikleri kısa süre sonra çıkmaza girdi. Geçtiğimiz eylülde boşanmak üzere mahkemeye başvuran Sayles, dilekçesinde Kaş’ın sorumsuz davrandığını, kumar oynadığını, başka kadınlarla birlikte olduğunu ve evliliğini gizlediğini öne sürdü. Sayles’in iddiasına göre Kaş, onu ve arkadaşlarını evliliği gizlemeleri için tehdit de etti. Facebook’taki sayfasına bekar olduğunu yazan Kaş, Beşiktaş dergisine verdiği röportajda da “Evli değilim, evlenmeyi de düşünmüyorum” demişti. Ünlü futbolcudan hiçbir talepte bulunmayan Sayles, sadece boşanmak istediğini belirtti. Ancak Kaş, mahkemeden ek süre talep edince duruşma marta ertelendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin