Ünlü Hollywood yapımcısı hangi Türk oyuncuya sürpriz yaptı?

Özcan Deniz, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği üçüncü filmi Su ve Ateş’in Londra çekimlerinde büyük bir sürpriz yaşadı.

resim yok
22 Ağustos 2013 - 10:40
Magazin

Özcan Deniz, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği üçüncü filmi Su ve Ateş'in Londra çekimlerinde büyük bir sürpriz yaşadı.

 

MARK COOPER'IN ZİYARETİ

 

Boleyn Kızı, Aşık Sheakspeare ve Marilyn ile Bir Hafta gibi Hollywood filmlerinin yapımcısı Mark Cooper ‘Su ve Ateş’in setini ziyaret etti.

 

DANIŞMANLIK YAPTI

 

Filmden dağıtımcı firma Warner Bross aracılığıyla haberdar olan Cooper, çekimler boyunca Özcan Deniz’e danışmanlık yaptı.

 

ANLAŞMA

 

Ünlü sanatçı, Hollywood’un en önemli yapımcılarından biri olan Cooper’la filminin Amerika’da pazarlanması konusunda anlaştığını söyledi.

 

YASEMİN ALLEN İLE...

 

Yapımı Avşar Film ve DNZ Film ortaklığında gerçekleştirilen filmde Özcan Deniz’e güzel oyuncu Yasemin Allen eşlik ediyor.

 

NE ZAMAN VİZYONDA?

 

2013 yılı içinde vizyona girmesi planlanan ve bir kan davasını aşk ekseninde ele alan yeni filmi Su ve Ateş'in başrolünde de yer alan Özcan Deniz, senaryoyu da kendisi kaleme alıyor.

 

LONDRA ÇEKİMLERİ TAMAM

 

Bu arada filmin Londra çekimlerinin tamamlandığı belirtiliyor.

 

DENİZ'İN KARİYERİ

 

19 Mayıs 1972 yılında Ankara'da doğmuş, beş yaşına kadar Ankara' da yaşamıştır. 1977 yılında ailesinin Ege'ye (Aydın) göç etmesiyle çocukluğu ve gençliğinin ilk yılları Aydın'da geçmiştir. Eğitimi süresince, kendi yazdığı küçük hikayeleri oyunlaştırarak, arkadaşları ile kurduğu küçük amatör tiyatro topluluğu ile çevre yörelere turneler yapmıştır. Bu yıllarda müziğe olan yatkınlığını da keşfetmiştir.

1985 yılında ilk orkestra çalışmasını yaparken artık Aydın' da tanınan ve aranılan orkestra solisti olmuştur. Ardından İzmir ve Antalya'da sahne çalışmaları gelmiştir. Aydın'ın Sultanhisar kasabasında düzenlenen Geleneksel Ses Festivaline katılıp birincilik ödülünü alınca, hedefinde İstanbul'a gelme hayelleri oluşmaya başlamıştır. 1988 yılında İstanbul'a gelip, 1989 yılında Almanya'ya gitmiştir. Orada da müzik çalışmalarına devam eden Özcan Deniz'i İstanbul'da fark edemeyen yapımcılar; Münih' te keşfetmişlerdir.

İlk albüm çalışmasını 1992 yılında yapmış ve " Yine Ağlattın Beni " isimli albümünü piyasaya çıkarmıştır. 1993 yılında yaptığı " Meleğim " adlı albüm ile şöhreti yakalamıştır. 1994 yılında " Beyaz Kelebeğim " albümünü çıkarmıştır. Art arda çıktığı televizyon programlarında sinema camiasının da dikkatini çekmiştir. 1994 yılında Türk Sinemasının duayenlerinden Memduh Ün'ün " Ona Sevdiğimi Söyle " adlı filminde oynayarak, sinema ile ilk buluşmasını gerçekleştirmiştir.
[reklam]
1995 yılında vatani görevini yapan Özcan Deniz, 1997 yılında " Yalan mı " albümü ile müthiş bir dönüş yapmış ve aynı yıl " Yalan mı " adlı dizi ile televizyon izleyicileriyle buluşmuştur. Bir taraftan kendi öykülerini yazmak ve bunları hayata geçirmek en büyük arzusuyken bir taraftan da müzikal yolculuğuna devam ediyordu. Sırasıyla Çoban Yıldızı, Aslan Gibi, Leyla, Ses ve Ayrılık, Hediye, Sevdazede albümlerini ve 2012 yılında Bi' Düşün adlı son albümünü  çıkarmıştır. Mercan Dede'nin " Su " ve 3 Hürel Şarkıları albümlerinde birer şarkıyla yer almıştır.

Halen her sene bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaktadır. Böbrek Vakfı, TOÇEV " Yaşasın Okulumuz ", Kızılay yanında 2009 yılında Coca Cola Türkiye ve WWF “Her Şey Değişir” işbirliği ile " Bafa' ya Su, Ege' ye Bereket " projesi için hazırlanan ve tüm dünyada yayınlanan şarkısının Türkçe versiyonunu Özcan Deniz, Pamela ve Fuat ile birlikte seslendirmektedir.

Müzik çalışmalarının yanı sıra oyunculuk da O'nun için vazgeçilmez bir tutku olmuştur. 1999 yılında öyküsünü kendisinin yazdığı " Aşkın Dağlarda Gezer " adlı dizi ile tekrar televizyon izleyicileri ile buluşmuştur. 2002 yılında efsane dizi " Asmalı Konak " ile müzikte yakaladığı başarılı kariyeri, oyunculukta da yakalamıştır. 2004 yılında " Haziran Gecesi ", 2007 yılında " Kader ", 2008 yılında " Aşk Yakar ", 2009 yılında " Samanyolu " adlı projelerde yer almıştır. 2012 yılında ise "Bir Zamanlar Osmanlı " adlı dizi ile televizyon izleyicilerinin evlerine konuk olmuştur.

Müzik ve televizyon dizileri çalışmaları ile birlikte, sinema filmi çalışmaları da devam etmektedir.1994 de çektiği " Ona Sevdiğimi Söyle " den sonra 2002 yılında " Kolay Para ", 2003 yılında " O Şimdi Asker ", " Asmalı Konak - Hayat ", 2004 yılında öyküsü kendisine ait " Neredesin Firuze ", 2006 yılında " Keloğlan Kara Prense Karşı ", 2008 yılında Dışişleri Bakanlığı'nın desteklediği " Mevlana Aşkın Dansı " adlı belgesel ile sinema severlerle buluşmuştur. 2011 yılında ilk kez yönetmen koltuğuna oturan Özcan Deniz, hikaye ve senaryosunu da üstlendiği " Ya Sonra " adlı filmi beyaz perde ile buluşturmuştur. 2012 yılında ise yönetmenliğini Yeşim Ustaoğlu'nun üstlendiği " Araf / Somewhere in Between " adlı filmde rol almıştır. Son olarak 2012 yılında ikinci kez yönetmen koltuğuna oturan Deniz, aynı zamanda senaryo uyarlamasını da üstlendiği " Evim Sensin " adlı film ile sinema severlerin karşısına çıkmıştır. Halen her ay Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinde konser çalışmalarına devam etmekte.

 

 

YASEMİN ALLEN'İN ÇOK ÖZEL SIRLARI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin