resim yok
03 Haziran 2014 - 11:28
Magazin

Savaş başlıyor!

Yıllardır küs olan Yeşim Salkım ile Gülben Ergen kavgasının fitili yeniden ateşlendi.

Gülben Ergen'i hedef alan Yeşim Salkım, ''Ben de bilirdim Allah kolyesi takıp ağlamayı'' dedi!

 

YENİDEN ALEVLENEN SAVAŞ!

Magazin dünyasının ezeli düşmanları Gülben Ergen ile Yeşim Salkım arasındaki sular son dönemde durulmuştu. Polemiklere uzun süre manşetlere taşınan ikili arasındaki savaş, yeniden alevlendi.

Fitili ateşleyen ise Yeşim Salkım'ın 'Yüz Yüze' programında Gülben Ergen'i ima edip şu cümleleri kurması oldu:

 

'KİMSENİN METRESİ OLMADIM'

''Ben kötü bir şey yapmadım. Başımdan 5 evlilik geçti ama sadece evlendim. Kimsenin metresi olmadım. Ben edebimle adabımla yaşadım.

Ben de bilirdim 20 kişiyle gezip sonra beyaz gömlek giyip Allah yazılı kolyeyle ekranlara çıkıp gözyaşları içerisinde 'ben ne kadar günahsızım, ah ah' demeyi.

Ben dik durdum o yüzden bugüne kadar kendimi anlatmam zor oldu. Bu ülkede kraldan çok kralcılar vardır. O yüzden insanlar çevrelerinde kimi tutuklarına dikkat etsinler." Ergen ise bu gönderme karşısında şimdilik sessizliğini koruyor...[reklam]

Yıllar önce patlak veren kaset skandalından sonra bir basın toplantısı düzenleyen Gülben Ergen; beyaz gömlek giyip 'Allah' yazılı bir kolye takmıştı.

 

YILLARDIR DÜŞMANLAR

Ünlü sanatçılar arasındaki savaş, yıllar önce başladı. O dönem Hakan Uzan'la evli olan Yeşim Salkım, Uzan'ın kendisini Gülben Ergen'le aldattığını öne sürdü hatta boşanma kararını açıklarken; "Evliliğin bitme nedeni Gülben" dedi.

Bu iddialar üzerine de Ergen, Salkım'a o dönemin parasıyla 250 milyarlık dava açtı. Ardından Yeşim Salkım sözlerini geri aldı, Gülben Ergen de davasını...

Ancak aradan geçen uzun senelere rağmen ikilinin yıldızı asla barışmadı...

 

 

GÜLBEN ERGEN'İN EVLENMEK İSTEDİĞİ YER NERESİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin