resim yok
25 Haziran 2014 - 10:21
Magazin

Ece Erken bebek mi bekliyor?

Ünlü sunucu Ece Erken ile Serkan Uçar'ın jet evliliğinin ardında yatan neden bebek mi?..


Vatan'dan Gülşen Yüksel'in haberinin detayları şöyle:

''Ece Erken, 5 aylık sevgilisi Serkan Uçar'la dün evlendi. Erken ''Arkadaşların gazıyla imzayı attık. Anneme de az önce telefonda söyledim'' dedi.

 

HERKESİ ŞAŞIRTAN EVLİLİK

Ece Erken 5 aydır birlikte olduğu galerici sevgilisi Serkan Uçar'la (24) dün evlenerek herkesi şaşırttı. Ece'yi 15 yıldır tanırım, ben hiç şaşırmadım. 35 yaşında ama 15 yaşındaki bir kızın heyecanını taşır.

Aşık oldu mu gözünü daldan budaktan esirgemez. Geçen hafta nişanlandıklarını duyup tebrik için aradığımda 'Kendi aramızda yüzük taktık' dedi. Nişan sonrası aralarındaki yaş farkı çok konuşuldu.

Bir de Ece'nin istenmeyen gelin olduğu... Ama o tüm bunlara kulak tıkayarak sevdiği erkekle dün hayatını birleştirdi. İzmir’de kıyılan nikahta iki tarafın da ailesi yoktu. Sadece yakın arkadaşlar. Onlar da zaten nikah şahitleriydi.

 

HAMİLE Mİ?

Alelacele yapılan nikahın detaylarını öğrenmek için Ece ile konuştum. İlk sorum 'Hamile misin?' oldu.

İşte Ece'nin cevabı: ''Vallahi bebek yok. Arkadaşların gazına geldik. Serkan bütün nikah işlemlerini halletmiş. Bana sadece kan tahlili yaptırmak kaldı. O anda bile ne olduğunu anlamadım. Bu kadar çabuk olacağını düşünmüyordum.

 

'ALO ANNE BEN EVLENDİM!'

Arkadaşlarımın hepsi Çeşme'de. Onlar da 'Hadi hadi' deyince gaza geldik attık imzayı. Üzerimdeki elbiseyi de onlar aldı.[reklam]

Düğün yapmayı düşünmüyoruz. İstanbul'da aile arasında yemek yapacağız. Balayına Amerika'ya gideceğiz. Anneme bile evlendiğimi az önce telefonda söyledim.''

 

ECE ERKEN'E KAYINPEDER REDDİ!

Ece Erken kendisinden 11 yaş küçük galerici sevgilisi Serkan Uçar'la evlendi. Dün İzmir'de Konak İlçe Nüfüs Müdürlüğü'nde gerçekleşen nikahta çiftin şahitliklerini işletmeci Savaş Aksu, Alişan ve Kasımpaşaspor'un kalecisi İlker Avcıbay yaptı. Erken daha önce Tuncer Öztarhan'la 2 yıl evli kalmış ve boşanmıştı. 

 

SONU KÖTÜ BİTECEK

Ece Erken'in nikah sonrası sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ise Uçar ailesini karıştırdı. Baba Nurettin Uçar 'Kimse istemiyor, sonu kötü bitecek. Bize hiç uyar mı? Hiç kimse o düğüne gitmeyecek. Gelin olarak kabul etmiyoruz' dedi.

 

AİLE BÖLÜNDÜ

Serkan Uçar'ın ağabeyi Servet Uçar ise babasının aksine 'Haberimiz vardı. Kendi aralarında bir tören istediler. Geldiklerinde ailemizle birlikte düğün yapacağız' dedi.
 
Baba Nurettin Uçar'ın evlilik haberini duyar duymaz Serkan Uçar'ın şirket hesaplarına erişimini engellemek ve kredi kartlarını iptal etmek üzere talimat verdiği iddia edildi.

 

 

ÜNLÜLERİN ŞAŞIRTAN INSTAGRAM HAREKETİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin