Ünlü isimler aynı projede buluştu!

Ünlü isimler aynı projede...

resim yok
25 Mart 2014 - 11:02
Magazin

Ünlü isimler aynı projede!


Kansersiz Yaşam Derneği'nin organize ettiği 'Alışveriş Yaşa-TIR Şenliği'nin ilki 01 Nisan'da gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz yıl, Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR projesi kapsamında düzenlenen balo gecesinin ikinci ayağı olan 'Alışveriş Yaşa-TIR Şenliği', 01 Nisan 2014 Salı günü, 11.00 – 21.00 saatleri arasında, Shangri La Bosphorus Oteli'nin Balo Salonu'nda düzenlenecek.


Alışveriş Yaşa-TIR Şenliği, ünlü Uzakdoğu otelleri zincirinden, Beşiktaş merkezde, boğazın hemen kenarında yer alan Shangri La Bosphorus Otel'in, ilk kez bir alışveriş şenliğine kapılarını açmasıyla gerçekleşiyor.

Mustafa Ceceli ve eşi Sinem Ceceli şenliğimize katkı sağlarken, birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan pop müziğin başarılı yorumcusu Bengü de kiraladığı standında sahne kostümlerini derneğimiz yararına satıyor.

 

ÜNLÜLERİN KİŞİSEL EŞYALARI

"Spor Sanat Elele" adlı standımızda Arda Turan'ın gönderdiği Atletico Madrid forması, Dilek Hanif ve Bahar Korcan'ın derneğimize bağışladığı tasarımları, Galatasaray Kadın basketbol takımı kaptanı Işıl Alben'in forması, Muhteşem Yüzyıl ekibinden "Hürrem Sultan'ın tacı", Emre Altuğ, Çağla Şikel, Nilüfer, Burak Özçivit, Saba Tümer,Mustafa Ceceli, Fatih Terim, Hülya Avşar, Burcu Esmersoy, Oylum Talu, Mancini, Fenerbahçeli kadın NBA oyuncusu Angel Mccoughtry ile birçok ünlü sanatçı ve sporcunun derneğimize verdiği kişisel eşyaları "YAŞATIR" projesi yararına satılacak.

Bunların yanı sıra ünlü markaların ve seçkin tasarımcıların katılımlarıyla zenginleşen  Alışveriş Yaşatır Şenliği,  Kansersiz Yaşam Derneği ve Akademi Organizasyon'un ortak projesidir ve tüm geliri, Kansersiz Yaşam Derneği'nin Yaşa-TIR projesine aktarılacak.

 

AMAÇ

Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı ve Umberto Veronesi Türkiye Delegesi Dida Kaymaz;

''Kansersiz Yaşam Derneği olarak amaçlarımız arasında özellikle sosyo-ekonomik durumu zayıf olan kesimlerdeki kanser hastalarına el uzatabilmek, onlara psikoonkoloji alanında hizmet verebilmek yer alıyor. Bizim için çok önemli olan bir konu da kansere yakalanmamış bireylere kanserden korunma, önem taşıyan hastalıklar ve kanser tipleri hakkında bilinçlendirme, sağlıklı bir beden, sağlıklı bir zihin için eğitimler verme ve kanserin erken teşhis ve tedavisi için projeler üreterek taşın altına elimizi koymak. Bu sebeple "YAŞA-TIR" projelerimiz bizim için ayrı bir önem taşımakta...'' diyerek görüşlerini belirtti.

Aralık ayında "Kanserde erken teşhis YAŞA-TIR" projesi ile sanat, cemiyet ve spor hayatından birçok ünlüyü bir araya getirerek başarılı bir geceye imza atan  Kansersiz Yaşam Derneği İcra Komitesi Başkanı Zeynep Ilıcalı;[reklam]

"Kanserde erken teşhis Yaşa-TIR ile başladığımız yolculuğumuza, Alışveriş yaşa-TIR ile hız kesmeden devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Buradaki en önem verdiğimiz nokta, özellikle maddi durumu el vermeyen ve ihtiyaç sahibi kişilere ulaşıp erken tanı yöntemiyle teşhis ve tedavileri sağlamak. Bunun için de her türlü destek bizim için çok önemli…'' diyerek görüşlerini belirtti.

 

DERNEK HAKKINDA

Kansersiz Yaşam Derneği Hakkında:

Kansersiz Yaşam Derneği, 2010 yılında Başkanı Dida Kaymaz tarafından 7 yıl süren kanser hastalığı ile mücadelesini başarıyla tamamladıktan sonra kurulmuştur. İstanbul Merkezli Dernek; Türkiye'nin dört bir yanından binlerce hastaya umut kaynağı olmaktadır. Dida Kaymaz, kendisi gibi kanser hastalarına moral sağlamanın yanında, sağlıklı olanlara da hastalığa yakalanmamaları için farkındalık yaratabilmek adına çalışmaktadır. Kanserden dolayı hasta olan ve en önemlisi de kurtulma ümidine ihtiyaç duyan hastalara kendi deneyiminde yaşadıkları ile ışık tutan ve kurmuş olduğu dernek ile de pek çok kanser hastasına yardım eli uzatan Dida Kaymaz'ın Kurucu Başkanlığı'nı üstlendiği Kansersiz Yaşam Derneği'nin BAŞLICA AMACI;

Kanserin erken teşhisi ve tedavisi konusunda topluma yardımcı olmak, kanser konusunda bilimsel ve sosyal içerikli araştırmalar yapmak, yaptırmak ve araştırmaları desteklemek, kanserle mücadele yöntemlerini saptamak ve olanaklarını tespit etmek, gerekli projelerin gerçekleşmesine öncü ve yardımcı olmak, projeleri yapmak ve yönetmek, kanserle yaşam konusunda hastalara moral vermek ve onların çalışma güçlerini kazanmalarında yardımcı olmak, yurtiçindeki ve dışındaki benzer kuruluşlarla iş birliği yapıp, ilgili yayınları izleyip, kanserle mücadelenin bilimsel olanaklarını genişletmek, kitaplıklar kurmak ve kurulmasını desteklemek, bilgi kaynakları yaratmak, yayınlar yapmak ve dağıtmak, ilgili araç ve gereçlerden yararlanarak kansersiz yaşam propagandası yürütmek, kanserle yaşam konusunda halkı aydınlatmak, ulusal dayanışmayı güçlendirmek, seminerler, kurslar, konferanslar, bilimsel toplantılar, sergiler ve geziler düzenlemek, laboratuvar, dispanser, kansersiz yaşam merkezi, kemoterapi ve onkoloji merkezi kurulmasını desteklemek, teknisyenleri, uzmanları, hekimleri ve uzman hekimleri yetiştirmek için yardım ve burslar vermek, öğrenimlerine yardım etmek; kanser ile ilgili tanı ve tedavi konusunda bilimsel araştırmaları desteklemek, hekim ve diğer sağlık personeline seminerler düzenlemek, kansersiz yaşamın yöntemleri saptayıp mücadele için kullanılabilecek kaynaklar yaratmaktır.

Bunların yanı sıra, kanserin erken teşhisi ve tedavisi konusunda halkında içine dahil olduğu projelerle bilincin artmasını sağlamak, çocukların kanser ile mücadelelerinde önemli destek olan tedavi ortamının yaratılmasını sağlamak, kanser hastalarına yardım faaliyetlerinin, Sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi, kurum ve kuruluşlara destek vermek, işbirliği içinde bulunmaktır.

Detaylı bilgi için:

http://www.kansersizyasamdernegi.org/
http://alisverisyasatir.com/

 

 

YENİ İNTERNET YASASI ÜNLÜLERE YARADI! NEDEN Mİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin