Ünlü isimler Ege'ye hücum ediyor!

Ege'ye hücum başladı!

resim yok
16 Haziran 2014 - 09:37
Magazin

Ege'ye hücum başladı!

 

Yıldız isimler tatilde...

 

Tatil sezonu açıldı ve ünlü isimler Ege'ye doğru yolculuğa başladı..

 

Kim nerede tatilde?

 

İşte detaylar:

 

BİR, İKİ DENEME

Sunucu Burcu Esmersoy, tatil için soluğu Bodrum'da alan isimler arasındaydı. Türkbükü'ndeki Maki Pop Beach'te görüntülenen Esmersoy, önceki gün iskeleye indi. Ayağını denize sokup suyu kontrol eden ünlü sunucu, suyun soğuk olduğunu görünce denize girmekten vazgeçti.

 

KAFA DAĞITIYOR

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Salih Uçan, tatil için Bodrum'u seçti. Önceki gün Yalıkavak'taki Zuma Beach'te denize giren Uçan, daha sonra arkadaşları ile sahilde futbol oynadı. Hünerleriyle kendisini izleyenleri hayran bırakan Uçan, gece de Sess Bar'da eğlendi. Ünlü futbolcu kafasını dağıttığını söyledi.

 

ÇİLLER'İN İKİNCİ TORUNU YOLDA

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in küçük oğlu Berk Çiller, önceki gün eşi Eda Çiller ve kızı ile birlikte Bodrum'daydı. Çift; Türkbükü'nde demirli, Çiller Ailesi'ne ait İnfo adlı tekneye geçmek için bir bota bindi. İkinci çocuğa hamile olan Eda Çiller, bota binerken yardım aldı.[reklam]

GÜNDEM TAKİBİNDE!

Tiyatrocu Derya Alabora, tatilini Bodrum Gümüşlük'te geçiriyor. Önceki gün elinde gazetelerle Gümüşlük'te görüntülenen Derya Alabora, gündemi yakından takip ettiğini söyledi.

 

ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN

Manken Özge Ulusoy, hafta sonu Bodrum'daydı. Türkbükü'ndeki Maki Pop Beach'te görüntülenen Ulusoy'un yanında modacı Hakan Akkaya vardı. Akkaya, bir ara Ulusoy'u denize itti; ikili denizin içinde de şakalaştı

 

TEKNEDEN TEKNEYE GEÇTİ

İşadamı Mehmet Dereli, önceki gün Bodrum'daydı. Sunucusu Saba Tümer, Samim Baki ve Mehmet Garan gibi isimlerin bulunduğu tekneyle açılan Dereli, daha sonra başka bir tekneye geçti.

 

ESKİ SEVGİLİSİYLE KONUŞTU

İşadamı Hacı Sabancı, hafta sonu tatilini Bodrum'da geçirdi. Teknesinde güneşlenen Sabancı'nın elinden telefon düşmedi. Ünlü işadamının, kendisi gibi Bodrum'da tatil yapan eski sevgilisi Özge Ulusoy ile konuştuğu öğrenildi.

 

 

ESKİ AŞIKLAR YENİDEN BİR ARAYA MI GELİYOR? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin