Ünlü isimler eğitime destek için toplandı!

Sanata destek için buluştular...

resim yok
16 Aralık 2013 - 11:47
Magazin

Sanata destek için buluştular

İstanbul Modern'in geleneksel Gala Modern gecesi, 600 ünlü konuğu bir araya getirdi.

 

İş dünyası ve sosyetenin ünlü isimleri; gençlerin eğitimine destek olmak için birbirleriyle yarıştı.

Çocuk ve gençlerin eğitimine destek olmak amacıyla düzenlenen Gala Modern etkinliği, önceki akşam İstanbul Modern'de gerçekleştirildi.

 

KATILIM YÜKSEK

İş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimlerini buluşturan geceye yaklaşık 600 kişi katıldı.

 

BEŞİNCİ KEZ

Sunuculuğunu Rana Erkan Tabanca'nın üstlendiği etkinlikte; Raffi Portakal ve Maya Portakal yönetiminde bir müzayede de gerçekleştirildi.

 

SATIŞA SUNULAN ÇALIŞMALAR

Müzayedede; Rasim Aksan, Ali Alışır, Ani Çelik Arevyan, Canan Dağdelen, Devrim Erbil, Dice Kayek ve Aslı Torcu gibi ressam, tasarımcı ve fotoğrafçıların Gala Modern için hazırladığı çalışmalar satışa sunuldu.

 

KONUKLAR ARASINDA KİMLER VAR?

Bu yıl beşinci kez düzenlenen etkinliğin konukları arasında; İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, Gökhan-Siren Çarmıklı, Derin Mermerci-Cem Aydın ve Elif Dürüst gibi isimler vardı.[reklam]

Oya Eczacıbaşı yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

"Özel eğitim programlarımızla sanatı, toplumun farklı kesimleriyle buluşturuyoruz. Gelecek yıl yeni bir eğitim programına başlayacağız.

 

Çocuklar ve gençler, sanatçılar ve tasarımcılarla birlikte; müzik, ses, moda tasarımı gibi konularda atölyelere katılacak."

 

Finansbank Quartz Varlık Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tunç Erdal ise, İstanbul Modern'in ve değerli dostlarının, ülkemize yeni, kalıcı değerler kazandırması çabasına katkıda bulunmaktan dolayı büyük bir onur duyduklarını belirtti.

 

Gece, Amerika'dan gelen Washington Conservatory grubunun performansıyla sona erdi.

 

ŞIKLIK YARIŞI DA VARDI

Şıklıklarıyla göz kamaştıran sosyetikler arasında Elif Dürüst; gecenin yıldızı oldu. Sırt dekolteli kıyafeti ile büyüleyen Dürüst kadar Derin Mermerci de dikkat çekiciydi.

 

GÖZLER SIRTTA

Sosyetik güzel Elif Dürüst, sırtını dönünce cesareti ortaya çıktı. Tüm sırtını açıkta bırakan bir kıyafet seçen Dürüst, bacak dekoltesiyle de ilerleyen yaşına rağmen koruduğu kusursuz fiziğini gözler önüne serdi.

 

 

GÜL GÖLGE SAYGI'DAN ANLAMLI YARDIM! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin