Ünlü isimler kimsesiz çocuklar için bir araya geldi!

Kenan İmirzalıoğlu, Ajda Pekkan, Özcan Deniz gibi birçok ünlü isim, MİKADER'in Çocuk Evleri projesi için çocuklarla birlikte kamera karşısına geçti

resim yok
24 Eylül 2013 - 11:00
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu, Ajda Pekkan, Özcan Deniz gibi birçok ünlü isim, MİKADER'in Çocuk Evleri projesi için çocuklarla birlikte kamera karşısına geçti

 

ÇOCUK EVLER PROJESİ

Minik Kalpler Derneği MİKADER; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın desteğiyle Çocuk Evler projesini hayata geçirdi.

 

KAMERA KARŞISINA GEÇEN ÜNLÜLER

Kimsesiz çocukların sıcak ev ortamında büyüyebilmesi için onlara barınacak yer sağlamayı amaçlayan proje için; Özcan Deniz, Ajda Pekkan, Engin Altan Düzyatan, Erol Evgin, Kenan İmirzalıoğlu gibi ünlüler kamera karşısına geçti.

 

IRMAK YÖNETTİ

Ünlü isimler; projeye destek için Çağan Irmak yönetmenliğinde çekilen filmde, kimsesiz çocuklarla birlikte rol aldı.

 

TV'DE GÖSTERİLECEK

Sevilen yıldızların çocuklarla birlikte çocukluk günlerine geri döndüğü filmler; kamu spotu olarak televizyon kanallarında gösterilecek.

 

PROJENİN HEDEFİ

Çocuk Evleri projesi; kimsesiz çocukların beşsekiz kişilik gruplar halinde, bakıcıları eşliğinde yaşadığı sıcak evlerin sayısını artırmayı hedefliyor.

 

GÜÇLERİNİ MİNİKLER İÇİN BİRLEŞTİRDİLER

Daha önce Megastar Tarkan'ın da destek verdiği MİKADER, çocuklar için birçok farklı projeyi yürütüyor.

Süperstar Ajda Pekkan, geçtiğimiz aylarda düzenlenen geleneksel MİKADER Balosu'nda da sahneye çıkmıştı.

 

MİKA-DER'İN AMACI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı çocuk yuvaları, yetiştirme yurtları, çocuk ve sevgi evlerinde yaşamak zorunda olan çocuklarımızın yaşam koşullarını iyileştirerek eğitim, spor, müzik, tiyatro alanları yanında psikolojik olarak da destek vererek, özgüven sahibi daha donanımlı bireyler olarak geleceklerini hazırlamaktır.[reklam]

DERNEĞE DESTEK VEREN SANATÇILAR

Ajda Pekkan
Açelya Kılıç
Burak Kut
Behzat Gerçekler ve enbe orkestrasi
Burcu Kara
Edip Akbayram
Emel Sayın
Erol Evgin
Ferhat Göçer
Gamze Topuz
Hadise
İclal Aydın
Mustafa Erdoğan & Anadolu Ateşi
Murat Evgin
Nükhet Duru
Sinan Akçıl
Sibel Gürsoy
Tarkan
Tuba Önal
Özcan Deniz
Yonca Lodi
Zeynep Alasya

 

 

KENAN İMİRZALIOĞLU'NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin