Ünlü isimler komşu oluyor!

Rezidans fiyatlarının 1.1 milyon ile 26.4 milyon lira arasında değiştiği Zorlu Center; Orhan Gencebay, Cem Yılmaz ve Osman Çarmıklı gibi birçok ismi komşu yaptı

resim yok
25 Ekim 2013 - 10:43
Magazin

Rezidans fiyatlarının 1.1 milyon ile 26.4 milyon lira arasında değiştiği Zorlu Center; Orhan Gencebay, Cem Yılmaz ve Osman Çarmıklı gibi birçok ismi komşu yaptı

 

ZORLU KOMŞU!

İstanbul'un 'en değerli arazisi' olarak kabul edilen Zincirlikuyu'daki eski Karayolları arazisi üzerine konumlanan Zorlu Center'dan ev almak için işadamlarından sanatçılara birçok isim sıraya girdi.

 

KİMLER VAR?

Ev aldığı konuşulan isimler arasında işadamı Osman Çarmıklı'dan şarkıcı Seda Sayan'a, şovmen Beyazıt Öztürk'ten Orhan Gencebay'a, Mehmet Ali Erbil'den Cem Yılmaz'a kadar birçok ünlü bulunuyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu da, projeyi çok beğendiğini söyleyerek;

"Fırsat bulup gidip inceleyemedim, alacağım rezidansa karar veremedim. Ama bir an önce ben de oradan daire almak istiyorum" dedi.

 

''TAM BANA GÖRE''

"Rezidansta yaşamak tam bana göre" diyen Seda Sayan, projeden 1.3 milyon dolarlık bir daire alarak, Cem Yılmaz'a komşu oldu.

Orhan Gencebay'ın dairesinin ise 8 katta ve Boğaz manzarasına tamamen hakim olduğu öğrenildi.

 

2 MİLYON DOLAR

Gencebay'ın daire için 2 milyon dolar ödediği belirtildi.

 

26.4 MİLYONA DAİRE VAR

Son rezidans dairelerinin satışta olduğu projeden ev almak isteyenlerin, en az 1 milyon 111 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor. 735 metrekare büyüklüğündeki en pahalı daire ise 26 milyon 460 bin liralık fiyatı ile dikkat çekiyor.

Yakında yerleşimin başlayacağı projede, büyüklükleri 117 ile 735 metrekare arasında değişen 1+1'den 5.5+1'e kadar farklı tipte rezidanslar bulunuyor.[reklam]

Adalar, İstanbul ve Bogaz manzaralı projede dairelerin metrekare fiyatları 9 bin 500 ile 18 bin dolar arasında değişiyor.

 

2.5 MİLYAR DOLARA HAYATA GEÇTİ

Proje; AVM, rezidans, otel, ofis ve Performans Sanatları Merkezi'nden oluşuyor. Türkiye'nin ilk 5 fonksiyonlu karma kullanım projesi olan Zorlu Center, toplam 2.5 milyar dolar yatırım ile hayata geçti.

Raffles grubunun işleteceği otel, toplam 184 odadan oluşuyor. Zorlu Center AVM, 105 bin metrekarelik bir alana inşa edildi.

AVM'de 180 mağaza bulunacak. Birçok dünyaca ünlü marka, Türkiye'deki ilk mağazalarını burada açtı.

 

 

ÜNLÜLERİN GEÇMİŞE DAİR ÇARPICI İTİRAFLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin