Ünlü isimler o filmin galasında buluştu!

Galada yıldızlar 'Silsile'si

resim yok
06 Mart 2014 - 09:31
Magazin

Galada yıldızlar 'Silsile'si

'Silsile' filminin Kanyon'da gerçekleşen galasına ünlü isimler akın etti.

Nehir Erdoğan, Tardu Flordun ve İlker Kaleli'nin başrolde yer aldığı filmin galasına katılan ünlüler, şıklıklarıyla göz kamaştırdı.


İşte detaylar:

 

KANYON'DA

Yapımcılığını Necati Akpınar ile Tunay Vural'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan'ın oturduğu 'Silsile' filminin galası önceki akşam Kanyon'da gerçekleşti.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Serkan Keskin ve Esra Bezen Bilgin'in yer aldığı filmin galasına ünlüler akın etti.

Film gösterimi öncesinde kendi sahneleriyle ilgili konuşan Nehir Erdoğan, "Film sırasında kullanılan morluklar gerçek. Makyaj falan yapılmadı" dedi.

 

NAZAR DEĞMESİN

Geceye, reklamcı eşi Serdar Erener ile birlikte katılan yedi aylık hamile Nil Karaibrahimgil damga vurdu. Doğuma birkaç ay kala eşi ile birlikte film galasına giden Karaibrahimgil'in sırtındaki nazar boncuğu dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı, montunun üzerindeki nazar boncuğunu annesinin taktığını belirtti. Hamileliği hakkında da konuşan ünlü şarkıcı, "Hamilelik çok iyi gidiyor. Hiç aşermedim. Cinsiyeti erkek ve kafamızda üç isim var; hangisi olsun diye düşünüyoruz" dedi.

 

'FETHİYE'YE GİDİYORUZ'

Galaya eşi Belçim Bilgin Erdoğan ile katılan Yılmaz Erdoğan, Oscar töreniyle ilgili konuştu.[reklam]

'Kelebeğin Rüyası' filmiyle Oscar'a aday adayı olan ancak elemeleri geçemeyen Yılmaz Erdoğan, "Oscar ödül törenini izlemedim, uyuya kalmışım" diyerek espri yaptı.

Erdoğan, daha sonra "Ödül törenini izledim, orada olmayı çok isterdik. Oscar farklı bir olay" diye konuştu.

Ünlü oyuncu Russell Crowe'un 'The Water Diviner' filminde de rol alan Yılmaz Erdoğan filmle ilgili ise şunları söyledi:

"İstanbul'daki çekimleri bitirdik. Fethiye'ye gideceğiz, Çanakkale Savaşı'nı çok içten bir şekilde yansıtacağımızı düşünüyorum."

 

ZORAKİ POZ VERDİLER

'Arkadaşım Hoşgeldin' gösterisini Ezgi Mola ile birlikte yapan oyuncu Tolga Çevik de Amerika turnesine çıkmayı planladıklarını söyledi.

Galada bir araya gelen Çevik ve Mola, gazetecilerin ısrarlarına dayanamayıp zoraki poz verdi.

 

 

İLKER KALELİ BU KEZ ŞARKICILIĞA SOYUNDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin