Ünlü isimlerden İsrail'e sert tepki!

Ünlülerden İsrail'e sert tepki!

resim yok
19 Temmuz 2014 - 12:45
Magazin

Ünlülerden İsrail'e sert tepki!

İsrail'in Gazze'yi ağır bombardımana tuttuktan sonra kara harekatı başlatmasına ünlüler de sert tepki gösterdi.


Saldırılarda Gazzeli masum çocukların ölmesine duyarsız kalmayan sanat dünyası ateş püskürdü

 

BERGÜZAR KOREL: ŞOV YAPMADAN DUA EDELİM

Buraya fotoğraf koyup bir paragraf yazarak ne kadar duyarlı olduğumuzu gösterince rahatlayacak insanlar için değil bu satırlarım. Herkes hayatına devam ediyor. Haftaya bugün yine herkes hayatından fotoğraflar paylaşmaya devam edecek.Tek bir ricam var. Şu dönemde insanlara 'Sen neden duyarsızsın' deyip hakaret etmek yerine, yürekten, kapalı kapılar ardında kimseye şov yapmadan dua edin. Çocuk kanıyla beslenen canilerin bu kıyımı durdurmaları için...

 

YEŞİM SALKIM : ÇOCUK KATİLİ İSRAİL

Çocuk katili Netenhayu tarih seni böyle anacak. Amerika ne güzel seyrediyorsun olanı biteni.  2 tane kulen yıkılınca ortalık ayağa kalkmıştı. Tüm İslam dünyası sessiz... Hem çocuklar hem kadınlar katlediliyor bu insanlık suçudur! Dünyanın ayağa kalkması lazım. Gazze dualarımız sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun.

 

MAHSUN KIRMIZIGÜL: HİTLER'DEN FARKLARI YOK

Hit­ler, gö­zü dön­müş iğ­renç bir in­san­dı. Şu an Fi­lis­tin'de ço­cuk­la­rı kat­le­den­le­rin­ de Hit­ler'den bir fark­la­rı yok. ABD, Ba­tı, Bir­leş­miş Mil­let­le­ri bı­ra­ka­lım. Fi­lis­tin ko­nu­sun­da tek ke­li­me ede­me­yen İs­la­mi­ye­t’in mer­ke­zi Su­udi­ kra­la ya­zık­lar ol­sun.[reklam]

METİN ŞENTÜRK: VİCDANINIZI ÇÖPE Mİ ATTINIZ?

Si­zin ço­cuk­la­rı­nız ol­ma­dı mı? Ne­re­ye ka­dar su­sa­cak­sı­nız? Vic­da­nı­nı­zı çö­pe mi at­tı­nız? İn­san­lı­ğı­nı­zı ne­re­de unut­tu­nuz? Ya­zık­lar ol­sun. İs­ra­il kan­gren ol­muş bir çı­ban­dır, ke­sip at­mak la­zım. Silahımı alıp savaşmaya hazırım.

 

CEYDA DÜVENCİ: Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil

Uzakta her şeyden habersiz gülümserken neler olmuş... Bir anda değişmiş insanlık... Allahsızlar bebeklerin, çocukların canını almış. Allah'ı olmayana ne denir ki... Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil.

 

SONGÜL ÖDEN: UYGAR YALANCI DÜNYA!

Ço­cuk öl­dü­re­cek­si­niz. Kut­sal gün­le­rin­de şe­hir­le­ri ate­şe ve­re­cek­si­niz ve in­san hak­la­rın­dan bah­se­de­cek­si­niz. Uy­gar ya­lan­cı dün­ya! Gaz­ze ya­nı­yor.

 

 

BEREN SAAT'İ İSYAN ETTİREN FOTOĞRAFLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin