Ünlü isimleri buluşturan gala gecesi!

Istancool'a yırtmaçlı açılış!

resim yok
16 Haziran 2014 - 11:58
Magazin

Istancool'a yırtmaçlı açılış!

İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali, ISTANCOOL'un gala gecesi önceki akşam The Marmara Esma Sultan'da gerçekleştirildi.


İşte gala gecesinden objektiflere yansıyanlar:

 

ISTANCOOL'A YIRTMAÇLI AÇILIŞ

Demet Müftüoğlu Eşeli'nin ev sahipliğindeki geceye, pek çok tanıdık sima katıldı.

Başta Deniz Akkaya olmak üzere bütün konuklar şıklık yarışındaydı.

 

ISTANCOOL'A RENKLi GALA

'ISTANBUL74'ün her yıl düzenlediği, İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali ISTANCOOL'un gala gecesi önceki akşam The Marmara Esma Sultan'da gerçekleştirildi.

-Festivalin yaratıcıları ve ISTANBUL'74'ün kurucuları Demet Müftüoğlu Eşeli ile Alphan Eşeli'nin ev sahipliğindeki geceye, festivalin uluslararası konukları, Türkiye'den katılımcılar, gazeteci ve yazarlar ile cemiyet hayatının tanınmış yüzleri katıldı.[reklam]

İLGİ BÜYÜKTÜ

- Dünyanın önde gelen yaratıcı isimlerini İstanbullu sanatseverler ile buluşturan festivalin gala gecesine ilgi büyüktü.

- Geceye katılanlar arasında Ahu Yağtu, Deniz Akkaya, Hande Ataizi-Benjamin Harvey ve Tuba Ünsal-Mirgün Cabas çifti de yer aldı.

 

YİNE CESARETLİ!

- Deniz Akkaya, yine cesaretini konuşturdu. İki yabancı iş adamıyla görüşme yapan Akkaya, derin bacak yırtmaçlı kıyafetiyle yürek hoplattı.

 

 

HÜRREM SULTAN'IN ANADOLU TURU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin